Imponer gjestene med den vakreste brudekjole med blonder

Imponer gjestene med den vakreste brudekjole med blonder

Vakre modeller som viser dem frem
Karianne Mokkelbost
Karianne
Forfatter
Share
Oppdatert den 26 september, 2023

Brudekjole med blonder er i tiden som aldri før, og en kan titt og ofte se de vakre modellene vise dem frem på catwalken i det store utland. Og med blonder snakker vi alt fra de fineste vevde til de mer rustikke, alt etter smak og behag.

I Europa var det faktisk Italia som var først ute med å produsere det populære blondestoffet, mens Frankrike var den største importøren av det nye og fantastiske materialet på både 1600- og 1700-tallet. Den franske velstående befolkning var nemlig svært opptatt av å kle seg i dette vakre og luksuriøse stoffet.

Til slutt bestemte franskmennene seg for å produsere det nydelige blondestoffet i sitt kjære hjemland og det ble etterhvert utviklet en rekke ulike blondetyper. Dette førte også til at de franske designerne i stor grad begynte å benytte materialet i sin haute couture fashion, som står for høy, eller elegant, sying eller søm.

Vakkert og luksuriøst stoff

I dag produseres blonder verden over og vi er derfor blitt vant til mange ulike blondetyper og ulike varianter av stofftypen.

Men hva skal du så tenke på hvis du ønsker en vakker, romantisk og sofistikert blondebrudekjole til det store bryllupet. Hva er det som er det mest populære akkurat nå? Hva vil få gjestene til å måpe av begeistring når de ser deg ankomme vielsen?

Jo, det hotteste og mest trendy akkurat nå er:

Brudekjole med blonder og åpen rygg

Hva er vel ikke vakrere og mer romantisk enn en flott lang blondekjole hvor stoffet strekker seg nedover hele kjolen med dryppende blonder og tyll nederst i skjørtet. Og skjørtet skal gjerne være langt – lengre enn kun fotlengde.

Selve overdelen på kjolen kan gjerne også være litt «dristig» slik at man viser litt hud. Vi tenker da selvfølgelig på åpen rygg, og gjerne en dyp åpen rygg, som fortsetter i blondestoff med vakre knapper nedover resten av overdelen og når ned til midjen.

Fremsiden av kjolen kan også ha en flott utringning, men for deg som foretrekker litt mer tildekking ved bysten, er det selvfølgelig like flott med et frontparti som dekker mer. Da kan du for eksempel gå for en kombinasjon av tyll og blonder, altså en liten blanding av materialer. Imidlertid er det også svært populært å la kjolen ha et minimalistisk preg. Det skal ikke være for mye, en enkel brudekjole i blondestoff er nemlig det hotteste på markedet akkurat nå.

Stoffet strekker seg nedover hele kjolen

Og til slutt, men ikke minst – stroppene! Velg gjerne avtagbare stropper eller tykkere stropper som henger på siden av skuldrene.

Og for å gjøre det hele enda mer sexy, pass på å få et design med en splitt på den ene siden – en sexy splitt som strekker seg opp til hoften.

Det eneste du trenger i tillegg til et slikt fantastisk design, er enkle, men lekre høyhælte hvite sko og noen vakre øreheng, og du er klar for å imponere alle dine kjente og kjære på din store dag!

Les mer: Trender og gode råd for bryllupskjole og kjole til bryllup