En vakker billig brudekjole kan ta pusten fra alle og enhver

En vakker billig brudekjole kan ta pusten fra alle og enhver

Tusenvis av kroner på kjolen
Karianne Mokkelbost
Karianne
Forfatter
Share
Oppdatert den 26 september, 2023

Bryllupet nærmer seg og det er tid for å finne drømmekjolen til den store dagen! Kanskje har du venninner som har giftet seg og brukt mange tusen kroner på kjolen, men føler at du ikke har helt samme budsjett?

For trenger den egentlig å sprenge budsjettet? Selvfølgelig skal den være flott og få deg til å skinne, men tross alt skal den kun brukes en dag og er det virkelig slik at det dyreste er det beste og det fineste?

I dag er det blitt veldig populært med gjenbruk, også når det kommer til bryllup. Det er derfor fullt mulig å kunne finne en billig brudekjole som ser lekker ut og som vil gjøre like stort inntrykk som en dyr en. Du kan faktisk være så heldig å kun spandere noen få hundrelapper på kjolen, og heller spare de mange tusen, som mange bruker på dette punktet i bryllupsbudsjettet, til f.eks en flott bryllupsreise. Ja, for noen bruker faktisk like mye på kjole som på bryllupsreise.

Finne en drømmekjole

Men hvordan går man så frem for å finne en drømmekjolen som ikke koster skjorta? For en vil jo gjerne ha et flott design og virkelig skinne på sitt beste på en av livets viktigste dager. Det skjønner vi så absolutt, og det er bare å ta det med ro og senke skuldrene, vi vil hjelpe deg med våre 3 beste tips til drømmekjolen på et lavt budsjett. Mer om kjoler til bryllup her!

Finn en billig brudekjole på nett

En trenger ikke nødvendigvis å gå til en brudesalong med venninnegjengen, skåle i champagne og finne den riktige kjolen som ofte vil koste mange tusen kroner. Nei da, pop en Prosecco og sett deg heller ned foran skjermen. Vi kjenner jo alle til finn.no hvor det finnes et hav av lekre brukte brudekjoler til alt fra noen få hundre kroner til mange tusen.

Alt fra noen hundre kroner

Her kan du virkelig gjøre et varp på kjole, slør, bolero, sko og tilbehør.

Du kan til og med finne designermerker som for eksempel Vera Wang, som du sikkert husker fra brudekjoleprøvingen til Carrie Bradshaw i «Sex og singelliv», og det luksuriøse brudekjole-merket Pronovias, til en rimelig pris. For det er jo en gang slik at kjolen kun blir brukt en gang og mange velger å selge den etter at den har hengt i skapet over en viss tid etter bryllupet.

Mammas kjole på loftet

Kanskje har din kjære mor aldri klart å kvitte seg med kjolen fra den store dagen da din mor og far ble smidd i hymens lenker? Og selv om du kanskje ikke passer i kjolen eller ikke helt liker designet, er det massevis av muligheter til å få den sydd ut eller endret litt på.

Kanskje til og med mamma eller en tante har gode sykunnskaper og kan hjelpe deg med å få den skreddersydd til nettopp deg uten at det koster mye penger. Eventuelt er det mulig å kontakte en skredder og få hjelp til litt endringer på kjolen, og kanskje også få noen flotte ideer på kjøpet.

Alternativt er det mulig å kontakte en skredder

Sjekk med designerspiren i venninnegjengen

I dag er det jo blitt veldig populært med gjenbruk og mange har slengt seg på syerske-trenden. Sjansen er derfor stor for at du har en designerspire i venninnegjengen, eller kanskje du er en liten spire i bransjen selv?

I så fall, er det jo kjempespennende om du eller din venninne designer og syr kjolen. Det vil garantert bli en hit, og du vil få en kjole som du kan bære med stolthet og som vil ta pusten fra alle.