De hotteste trender for brudgommens klær

De hotteste trender for brudgommens klær

Hvilket antrekk bør du velge
Karianne Mokkelbost
Karianne
Forfatter
Share
Oppdatert den 26 september, 2023

Bryllupet står for døren og du er den heldige brudgom, men hvilket antrekk skal du velge? Skal du velge den klassiske sorte dressen, eller kanskje en i mørk grå, eller vil du våge deg ut på de siste trendene som kanskje bryter litt med de tradisjonsrike dresskodene?

Spesielt om du ønsker å skille deg litt ut og ikke er redd for å velge noe litt mer utradisjonelt, vil du elske de hotteste trendene for 2024! Her handler det nettopp om farger, stoff og design som kanskje ikke farfar ville ha syntes var det beste valget, men som garantert den yngre garde vil elske!

Din elskede brud på den store dagen

Så hvorfor ikke gjøre som en rekke kjendiser og ta et litt utradisjonelt valg?

Ja, er du klar? Vi gir deg her de hotteste tipsene til hvordan du kan kle deg på beste vis og få alles oppmerksomhet, selvfølgelig sammen med din elskede brud på den store dagen – så pass på at dere matcher hverandre og at hun vil skinne minst like så mye som deg på deres kanskje mest viktigste dag i livet.

3 mest trendy antrekk for årets brudgom

En rekke kjendiser opp gjennom tidene har sørget for å sette en ekstra piff på antrekket som brudgom og satt fart på nye trender. Vi snakker her om ulike farger, stoff og design som har tatt pusten fra oss alle.

Ulike farger, stoffer og design

Men hva er så de hotteste trendene for brudgommen i 2024 – jo, her gir vi deg 3 stilige og trendy tips som garantert vil bli en stor hit!

 1. Ekspressive og uttrykksfulle farger
  Selv om brudgommen ofte kan gå for en sort eller mørkeblå dress, er årets farger nokså annerledes. Vi snakker farger i vin-toner som inkluderer alt fra fløyelsmyk rosa til mørk lilla, eventuelt nydelige farger i plomme eller kirsebær. Andre populære fargevalg er mørk grønn og ulike blå nyanser, alt fra lyst til mørkt.
 2. Lyse nydelige jordfarger
  Hva med å gå for et lyst antrekk? Også et meget trendy valg i 2024! Tenk deg en nydelig dress i kremhvit, beige, sand eller gråbrun? Dette er jo svært populære farger for burden, så hvorfor ikke også for brudgommen? Fargene kan passe alle årstider og til flere stiler som alt fra bohemsk stil til minimalistisk stil. Du kan også leke deg litt med ulike stofftyper, som for eksempel lin på sommeren, fløyel på vinterstid, eventuelt et mer luksuriøst materiale uansett årstid.
 3. Gå for mønster og print
  Mange tenker kanskje at en dress med micro-print eller store mønster ikke har noe å gjøre på brudgommens dress. Men der er det endret seg når det kommer til årets store trender, for nå er det faktisk lov, og i tillegg aldri vært så hot som i dag.

  Velg gjerne et delikat mønster som ikke nødvendigvis er synlig langt unna, men som vil vises på nærmere avstand i form av linjer, firkanter eller andre mønster. Velger du en dress eller jakke med micro-print eller stort mønster, er et godt tips å gå for en ensfarget skjorte, slik at det ikke blir alt for mange mønster på antrekket.

Kort fortalt, brudgommens bekledning i 2024 skal gjerne være dristig, kan bestå av ulike materialer og være litt lekent. Supert for alle brudgommer som elsker å eksperimentere med nye stiler og trender, og ikke er redde for å gå sine egne veier for å få den beste looken!