Fine gaver til par på 9 års bryllupsdag – keramikkbryllup!

Fine gaver til par på 9 års bryllupsdag – keramikkbryllup!

Opplev hvordan kjærligheten mellom to mennesker blir sterkere
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Er du invitert i keramikkbryllupet til noen som står deg nær? Det er en glede å få delta i bryllupsdagsfeiringer og oppleve hvordan kjærligheten mellom to mennesker blir sterkere og sterkere ettersom årene går. En tradisjonsrik feiring av bryllupsdagene bidrar til samhold, glede og inspirasjon for andre.

Les vår kleskodeartikkel

Til festen for å feire venners 9 års bryllupsdag må du ha både riktig klær og en fin gave som passer til ekteparet. De vil som regel gi beskjed om kleskoden i invitasjonen til selskapet, men om du ikke har fått noen spesifikk antydning og vil ha litt hjelp, anbefaler vi at du leser i vår kleskodeartikkel og får noen tips.

Når det gjelder gavekjøp, er det ofte det man finner vanskeligst i forkant av en feiring. Det å finne den perfekte gaven kan generelt være en utfordring, men er ekstra krevende når du skal finne en gave som bør passe både mann og kone. Vi har funnet frem til mange flotte gaver som de fleste vil sette stor pris på, og hele listen vår kan du lese her.

Gode gaveforslag til feiringen av 9 års keramikkbryllup

Til et bryllup ønsker gjerne brudeparet seg praktiske og fornuftige husholdningsartikler. Servise, vaser, bestikk og kunst står ofte på ønskelisten. Men etter ni år sammen er det meste av denne listen enten allerede i hus, eller byttet ut med andre ønsker. Har paret kommet med spesifikke ønsker, er gaven enklere å bestemme seg for.

Paret har kommet med spesifikke ønsker

For par som ikke har konkrete ønsker, anbefaler vi forbruksvarer av god kvalitet, eller som er unike og utenom det vanlige som paret ellers kjøper. Slike varer bidrar til en følelse av luksus i hverdagen og er noe alle setter pris på. Opplevelser som konserter, teater og reiser er også fantastisk å få i gave.

Ettersom de ulike bryllupsdagene har egne navn, kan man alltid finne en gave ut fra navnet på bryllupsdagen. 9 års bryllupsdag heter keramikkbryllup og en håndlaget keramisk bolle er en flott gave.

Gaveideer vi vet de fleste setter pris på