De beste gaveforlag til 78 års bryllupsdag: ibenholdtbryllup

De beste gaveforlag til 78 års bryllupsdag: ibenholdtbryllup

Å feire bryllupsdagen din er vakkert
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 7 juni, 2023

Uansett hvor gammel man er og hvor lenge man har vært gift, er feiringen av bryllupsdagene vakkert, verdig og viktig. Syttiåtte års bryllupsdag markerer et livslangt ekteskap og en unik og sterk kjærlighet. Det å kunne feire med venner og familie gjør dagen ekstra spesiell og gir ekteparet muligheten til å dele både historier, minner og kjærlighet med de viktigste personene i sitt liv.

For gjestene er det fantastisk å være vitne til ekteparets solide bånd og omsorg for hverandre, og en livslang kjærlighet er en inspirasjon for yngre generasjoner.

Vi har noen råd og forslag til deg

Som til andre feiringer må du finne en passende gave som både mann og kone blir glade for. Det kan være utfordrende, særlig når paret har vært gift så lenge som de har, men vi har noen råd og forslag til deg om flotte gaver de fleste vil sette pris på. I tillegg kan du finne flere fantastiske gaveforslag og tips i vår store liste over velegnede gaver til bryllup og bryllupsdager.

Du kan også bruke bruke navnet til bryllupsdagen i din gave. Alle bryllupsdager har egne navn og årets dag kalles ibenholdtbryllup. Ibenholdt er den sorte, harde kjernen av tropiske trær som blant annet brukes for å lage figurer og pianotangenter.

Hva kan man gi til et eldre ektepar som har alt?

Det viktigste når man skal kjøpe gave er å tenke over hva som er viktig for paret og hva de liker å gjøre sammen. En gave som reflekterer deres interesser og personligheter vil bli satt pris på, og tilfører noe ekstra i hverdagen. Et par som får feire 78 års bryllupsdag er heldige og har levd et langt liv sammen.

Heldig og har levd et langt liv sammen

En ting alle liker, men sjelden unner seg, er luksusprodukter. Forbruksvarer av ekstra god kvalitet, med enten god lukt eller smak, er fantastiske gaver å få. De bidrar til en følelse av luksus i hverdagen, noe alle setter pris på. Kvalitetsprodukter som paret sjelden unner seg, noe som minner paret på reiser de virkelig koste seg på, gode mat- og drikkevarer eller velluktende og pleiende kremer, er gaver som gir det lille ekstra.

Paret som feirer ibenholtbryllup trenger jo svært lite, så opplevelsesgaver er verdt å tenke på. En opplevelse kan tilpasses parets behov og interesser og gir et avbrekk fra hverdagens tralt. Det kan være alt fra en fancy middag på restaurant, en teateroppsetning, en konsert eller et spa-opphold til en reise med storfamilien.

Våre beste forslag til bryllupsdagens gaver