Gode gaveforslag til 73 års bryllupsdag: smeltingbryllup!

Gode gaveforslag til 73 års bryllupsdag: smeltingbryllup!

Som feirer sin syttitre bryllupsdag
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 7 juni, 2023

Bryllupsdagen er en viktig milepæl i ethvert ekteskap. Det er alltid hyggelig kunne gi foreldre, og venner, som feirer syttitre års bryllupsdag litt ekstra oppmerksomhet for å vise at du bryr deg om dem. Feiringen av bryllupsdagene er fine anledninger til å feire kjærligheten og arbeidet som er lagt ned i ekteskapet, og en markering sammen med familie og venner gjør feiringen ekstra spesiell. Gjestene får ta del i en helt spesiell kjærlighet, høre historier om livet til ekteparet og får inspirasjon til egne forhold.

Flott gave som de vil sette pris på

Er det planlagt feiring av dine foreldres, eller besteforeldres, 73 års bryllupsdag? Da må du finne et passende antrekk og en flott gave som de vil sette pris på. Gode råd til antrekk får du i vår artikkel om dress code til bryllup her.

Uansett hvilken gave du velger, er det viktigst at gaven viser at du verdsetter foreldrene dine og deres kjærlighet til hverandre. Nedenfor har vi noen gode råd og en liten liste over våre aller beste forslag. Flere gaveideer finner du i vår store liste over kreative presanger til bryllup og bryllupsdager.

En gave som foreldre og besteforeldre vil verdsette

Foreldres 73 års bryllupsdag er en viktig dag som feirer årene de har tilbrakt sammen og livet de har bygget. Det er viktig å finne en gave som viser at du setter pris på dem og deres kjærlighet til hverandre. En felles familiefeiring av bryllupsdagen styrker båndene og samhørigheten mellom familiemedlemmene og gir muligheter for å dele viktige historier og minner med yngre generasjoner.

Og livet de har bygget

Det foreldre og besteforeldre aller mest ønsker seg, er kvalitetstid med familien. Gaver som bidrar til tid med enkeltmedlemmer, og med familien samlet, er derfor flotte gaver til eldre ektepar. Slike opplevelsesgaver gir minner for resten av livet for alle generasjoner, og mange muligheter til flotte bilder som man senere kan lage en fotobok av. Gaven kan blant annet være:

  • En felles reise for familien til et sted med stor betydning for ekteparet
  • Et felles kunstkurs
  • En tur på teater eller konsert

Opplevelsesgaver er svært populære gaver og kan også være til paret alene. De kan tilpasses enhver person, kommer i utallige varianter og innenfor alle økonomiske rammer. En opplevelse kan være alt fra spaopphold og matkurs til fallskjermhopping og havfiske, altså alt fra rolig til spennende.

Flotte gavetips på smeltingbryllupsdagen