Titanbryllup: gavetips til markering av 72 års bryllupsdag

Titanbryllup: gavetips til markering av 72 års bryllupsdag

En viktig milepæl i et stabilt ekteskap
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 7 juni, 2023

Alle bryllupsdagene i et ekteskap er viktig å sette pris på og markere. Bryllupsdagen er en viktig milepæl i et stødig ekteskap og et av verktøyene som brukes for å bevare kjærligheten. Kan man feire dagen sammen med de man holder kjær, blir den ekstra koselig og spesiell både for ekteparet som har 72 års bryllupsdag og for gjestene som får ta del i deres særegne kjærlighet.

Bidra til å gi paret noe ekstra i livet

Vil du gi paret en gave som de vil verdsette, må du planlegge og tenke litt over hva du kjøper. Gaven må tilpasses både mann og kone og bidra til å gi paret noe ekstra i livet. Vi har samlet alle våre beste gavetips i en liste der du kan hente flotte forslag. Nedenfor finner du noen gode råd for generelle gaver, pluss et lite utvalg av våre beste forslag.

De fineste gavene til feiringen av titanbryllupsdagen

Det viktigste med en gave er at den kommer fra hjertet. I utgangspunktet finnes det ikke noe riktig eller galt når det kommer til gaver, men det er viktig at den tilpasses personene som skal motta den. Tenk litt over deres interesser, behov og personligheter, samt hva de betyr for deg. En gave som viser hvor høyt du verdsetter dem vil alltid bli satt pris på.

Gaver som kan tilpasses enhver person

Opplevelsesgaver er populære gaver å gi, både fordi det er gaver som gir noe ekstra og fordi det er gaver som kan tilpasses enhver person. En opplevelse kan bidra til nye interesser og ny lærdom, eller total avslapning og samhold. Kanskje finnes det noe paret alltid har hatt lyst til å gjøre, men ikke har gjort, som du kan ta utgangspunkt i?

Eldre ektepar vil også sette pris på mer kvalitetstid med familie og venner. Det er ofte ikke så nøye hva man gjør, bare man er sammen. Barnebarn vil ha stor glede av å høre historier fra “gamle dager”. Så hvorfor ikke arrangere en hyttetur der familien samles rundt måltider og historier, går turer sammen og spiller spill? Ta bilder og lag fotobok i ettertid, til glede for både små og store.

Flotte gaveideer til parets merkedag