7 års bryllupsdag: En perfekt gave til ullbryllupet!

7 års bryllupsdag: En perfekt gave til ullbryllupet!

De viktigste metodene for å bevare kjærligheten
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Oppdatert den 7 juni, 2023

For å kunne bevare ekteskapet, og ikke minst kjærligheten man deler, må man jobbe med forholdet. Et ektepar må huske på å vise kjærlighet gjennom hverdagen, men også huske på å markere ekteskapets bursdag! Feiringen av bryllupsdagene våre er en lang og tro tradisjon som bare blir viktigere og viktigere.

Bryllupsdagene er dager der paret tenker tilbake på bryllupet og årsakene til hvorfor man valgte hverandre i utgangspunktet. Det er dager der man kan sette litt ekstra pris på hverandre, på kjærligheten man deler og vise hverandre at partneren er viktig. Ekstra hyggelig blir det å dele denne feiringen med familie og nære venner.

Som gjest i en feiring av syv års bryllupsdag får du vise din støtte til paret og ta del i deres kjærlighet for hverandre. Feiringen av bryllupsdagen er tross alt en romantisk, rørende og fantastisk begivenhet!

Ofte en utfordring å finne unike og personlige gaver

Du må finne en passende gave, noe som ofte er en utfordring. Dersom du kjenner dem veldig godt, kan du gå for en personlig gave. Vi gir deg noen fine, generelle, ideer til gaver som kan passe til alle. Ellers kan du finne mange flotte gaver her i vår liste over kreative gaver til bryllup.

I invitasjonen til ullbryllupet står det antagelig litt om både lokalet feiringen skal foregå i samt kleskode. Er du i tvil om hva kleskoden betyr, eller om det ikke står noe spesielt i invitasjonen, kan du lese vår artikkel om kleskoder her. Da får du forklaringer og noen ideer til hva du kan ha på deg i selskapet.

Kule gaver til parets ullbryllupsdag

De aller fleste brudepar har gjennomtenkte og spesifikke ønskelister til bryllupet, men det er slett ikke alltid de får alt de ønsker seg. Og dersom du vet om noe de gjerne skulle hatt, og det er innenfor din økonomi, så er det en flott gave å gi. Spleis med andre gjester om det ligger litt utenfor din økonomiske ramme og så vil paret få noe de faktisk ønsker seg og trenger.

6 års bryllupsdag

Generelt er vi lite flinke til å unne oss luksus i hverdagen, og unge par har ofte ikke økonomisk slingringsmonn til å kjøpe litt eksklusive forbruksvarer. Derfor blir slike gaver som regel veldig godt mottatt. Tenk over hvilke gaver som kan bidra til en luksusfølelse for paret, eller gaver som bidrar til kvalitetstid for paret i hverdagen.

Opplevelser er noe som beriker livet vårt, og en opplevelsesgave er alltid bra å gi bort. Den må selvsagt tilpasses paret. Det er lite koselig å få en kveld i operaen om du virkelig ikke liker opera! Men i og med at opplevelser er alt mellom himmel og jord, vil du alltid kunne finne en passende gave til ekteparet. Om paret trenger barnepass, er det ideelt å gi med det ved siden av.

Vil du gi en helt spesiell gave som viser tilbake på akkurat 7 års bryllupsdag, kan du gi en gave basert på bryllupsdagens navn. Denne bryllupsdagen heter ullbryllup. Derfor kan et flott ullpledd være en super gave som for alltid vil minne paret om denne bryllupsdagen.

Andre flotte gaver til ekteparets feiring