En fantastisk gave til 69 års bryllupsdag – lerkebryllup!

En fantastisk gave til 69 års bryllupsdag – lerkebryllup!

Paret feirer kjærligheten
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Er du så heldig at du er invitert i feiringen av sekstini års bryllupsdag? Det å feire bryllupsdagene våre med de vi holder kjær er fantastisk koselig.

Ekteparet feirer kjærligheten de har til hverandre og det solide ekteskapet de har jobbet for å bevare, og du får ta del i deres kjærlighet, minner og historier. Et selskap der man kan dele en kjærlig og positiv atmosfære gjør dagen og markeringen av sekstini års bryllupsdag ekstra spesiell.

Passer både mann og kone

Du må finne en gave til paret som passer både mann og kone, som vil glede dem og tilføre noe i livet deres. Dette kan virke overveldende, men vi har gode råd til deg. Vi har også funnet frem våre beste valg for gaver til ekteparet som feirer 69 års bryllupsdag. Ønsker du enda flere gaveforsalg, finner du vårt store utvalg av flotte gaver i listen over gaver til bryllup og bryllupsdager her.

En fantastisk gave til lerkebryllupsdagen

Et ektepar som feirer 69 års bryllupsdag har vært gift lenge. De er ferdig med etableringsfasen da de trengte praktiske ting til hus og hjem, og de er for lengst ferdig med småbarnslivet med sine behov. Som pensjonister trenger de svært lite, og mange har i dag god nok økonomi til å kjøpe seg det de ønsker seg selv.

En gave til dette paret bør derfor være noe som tilfører et eller annet til deres liv som de ikke har fra før. Noe de kan glede seg over, bli interessert i eller kose seg med. Gå gjerne sammen med andre for å kunne gi ekteparet en fantastisk gave utenom det vanlige.

En opplevelse kan tilpasses enhver person

I dag blir det mer og mer vanlig å gi gavekort på opplevelser og det er ikke uten grunn. En opplevelse kan tilpasses enhver person, kommer i alle prisklasser og i alle kategorier.

Opplevelser er avbrekk fra hverdagens monotonitet og kan være alt fra adrenalinskapende til avslappende. Det kan være kurs, middag på en unik restaurant, båttur på Telemarkskanalen, fallskjermhopp, spa og teater.

Hva vil paret like? Er det noe spesielt de har interesse for som du kan gi dem et dypere innblikk i? Vil de like en helg på spa sammen?

Generelt vil alle sette pris på gode og unike forbruksvarer. Dette er varer som vi ikke kjøper så ofte selv og som vil gi en følelse av luksus. Gode lukter og smaker, unikt og spesielt, er nøkkelordene her. Hva med noe som minner paret om reiser de har vært på?

Flotte gaver til feiringen av dagen