De fineste gavetipsene til 67 års bryllupsdag – opalbryllup!

De fineste gavetipsene til 67 års bryllupsdag – opalbryllup!

Bevar kjærligheten deres og et sterkt ekteskap
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Det å feire bryllupsdagene sine er ofte viktigere enn selve bryllupsdagen, da ekteparet har lagt ned et solid stykke arbeid for å bevare kjærligheten og et sterkt ekteskap. Sekstisyv års bryllupsdag markerer et langt samliv med opp og nedturer som fortjener å feires.

Inviterer en fest for å feire bryllupsdagen

Etter 67 år sammen har paret mange mennesker rundt seg som setter pris på dem. Ved å invitere til selskap for å feire bryllupsdagen får alle disse personene ta del i ektefellenes gjensidige kjærlighet for hverandre og deres takknemlighet for omgangskrets og familie. Å kunne dele en slik dag med sine nærmeste er noe av det koseligste som finnes!

I invitasjonen til selskapet vil du vanligvis få vite hvilken kleskode som gjelder. Du kan finne forklaringer, inspirasjon og råd i vår artikkel om kjoler til bryllup her. Det vil også stå noe om gaveønsker fra paret. Du kan da velge om du vil gå for en gave de ønsker seg, eller om du vil finne en helt spesiell gave.

Nedenfor finner du noen råd til bryllupsdagsgaver som faller i smak, pluss et utvalg gaver vi vet blir satt pris på av de fleste. Du finner alle våre beste gaveforslag i vår store liste over gaver her.

Hva kan man til et ektepar som har alt?

I motsetning til da de giftet seg og trengte mye, trenger dette ekteparet svært lite etter så mange år sammen. En generell regel er å gå for mer luksuriøse gjenstander, eller dyrere gaver, til eldre par. Dette er gjerne noe de ikke kjøper seg selv og vil være gledelig å få. En flott ide er å gå sammen med andre og spleise på en større gave. Da får paret noe eksklusivt uten at den enkelte givers lommebok blir tom.

Luksuriøse varer, eller dyrere gaver

Vår anbefaling er å fokusere på gaver som bidrar til at paret skikkelig kan kose seg og oppleve et avbrekk fra hverdagens normalitet. Forbruksvarer som bidrar til ekstra luksusfølelse for mann og kone, og opplevelsesgaver som gir noe ekstra, er fantastiske å få.

Vil du være kreativ og unik med gaven din, kan du ta utgangspunkt i at alle bryllupsdager har egne navn. 67 års bryllupsdag heter opalbryllup og en gave med opal vil for alltid minne paret om nettopp denne bryllupsdagen.

Våre gaveforslag til opalbryllupsdagen