De beste gavene til 66 års bryllupsdag – jasminbryllupet!

De beste gavene til 66 års bryllupsdag – jasminbryllupet!

Om man velger å feire alene som par
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

En langvarig og solid kjærlighet er ekte og unik, og verdt en årlig feiring. Enten man velger å feire alene på tomannshånd, med nærmeste familie eller med et selskap med venner og familie, er markeringen av sekstiseks års bryllupsdag viktig for forholdet og båndene ekteparet deler.

Alle bryllupsdagene er milepæler i ekteskapet og dager da man kan ta en pause fra alt annet, se hverandre og tilbringe kvalitetstid sammen mens man husker tilbake på alt man har opplevd så langt i ekteskapet.

Du må finne et passende antrekk og en gave

Er du så heldig at du skal være gjest i et selskap for å feire venners, eller families, jasminbryllup, får du ta del i en fantastisk og unik kjærlighet. Til selskapet må du finne et egnet antrekk og en gave. I invitasjonen vil det være informasjon om kleskode, og skulle du være usikker på hva koden betyr kan du lese mer i artikkelen vår om kleskoder.

Når det gjelder gaveinnkjøp, er det ofte her vi møter utfordringene, særlig når det er en gave som skal passe til både mann og kone. Nedenfor finner du gode forslag til gaver de fleste vil like, samt noen av våre beste gavetips til jasminbryllupet.

Flotte forslag til ekteskapets bursdag

En gave til 66 års bryllupsdag må passe til, og glede, begge ektefellene. Ut over det finnes det ikke noe rett eller galt når det kommer til gaver. Det viktigste er at gaven gis med hjertet og er godt gjennomtenkt. Finner du ikke det du ser etter i denne artikkelen, har vi en omfattende liste og tips til kreative gaver i mange prisklasser.

Et ektepar som feirer 66 års bryllupsdag har sjelden behov for noe nytt og ønsker seg som regel ingenting. Har de ønsker, vil de være tydelig på disse. Men kjenner du paret godt, er du langt på vei når det gjelder å finne en passende gave som vil glede paret lenge.

Det er ingen rett eller galt når det kommer til gaver

Det blir stadig mer populært å gi opplevelsesgaver, særlig til de som har alt. En opplevelse kan skreddersys slik at den passer alle og det er kun fantasien som setter grenser. Hva vil ekteparet kunne dra nytte av, kose seg med eller utfordres på? Trenger de en kveld med latter eller en helg med avslapping? Kanskje kan et kunstnerisk kurs være tingen?

Hva gir man til foreldre og besteforeldre?

Foreldre og besteforeldre vil aller helst ha flere minner og mer kvalitetstid med barn og barnebarn. En gave som gir muligheter til dette vil være ekteparet blir svært glad for. Det kan være alt fra felles matlaging til en dag med ulike aktiviteter.

Ektepar vil være veldig glade for

Ta mange bilder av ulike familiemedlemmer sammen og lag en fotobok av sammenkomsten etterpå. Den vil være til glede for både barnebarn, barn og foreldre/besteforeldre. Et familiebilde å kunne henge på veggen er også koselig å få til på en slik dag.

Våre 5 aller beste gaver til jasminbryllupsdagen