De fineste gaver til 65 års bryllupsdag – krondiamantbryllup

De fineste gaver til 65 års bryllupsdag – krondiamantbryllup

Feirer årsdagene til denne kjærligheten
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

En livslang kjærlighet mellom to personer er vakkert, unikt og rørende. Det å feire denne kjærlighetens jubileer er mange ganger viktigere enn selve bryllupet! Sekstifem års bryllupsdag viser at ekteparet har stått ved hverandres side gjennom opp og nedturer, og har jobbet for å bevare ekteskapet sitt.

De får nå feire krondiamantbryllup, noe som er helt fantastisk i dagens samfunn og et stort jubileum! Ekstra hyggelig er det å feire dagen sammen med venner og familie, å kunne dele minner og omtanke med de nærmeste.

Som gjest i selskapet må du tenke over både gave og antrekk. Det vil ofte stå i invitasjonen hvilken kleskode som gjelder for feiringen. Lurer du på hva kleskoden betyr og ønsker råd om hva du kan ha på, kan du lese mer om dette i vår artikkel om kleskoder som gjelder i bryllupsfeiringer.

Du må tenke på både gaven og antrekket

Gaven du kjøper til et ektepar som feirer 65 års bryllupsdag må være en ordentlig gjennomtenkt gave som vil glede paret. Kjenner du paret godt, og har et nært forhold til dem, kan du gå for noe mer personlig, men ellers kan en personlig gave slå feil ut. Vi gir deg noen råd på veien for å hjelpe deg å finne en flott gave, og har også laget en liste over fantastiske gaver de fleste vil sette pris på.

Hva gir man i gave til et par som feirer jubileum?

Da paret giftet seg for sekstifem år siden ønsket de seg praktiske og fornuftige ting til hus og hjem. Ved de ulike bryllupsdagene gjennom ekteskapet har behov og ønsker endret seg, men etter et så langt ekteskap er det lite man trenger. Når man feirer krondiamantbryllup er man pensjonister og har et generelt et rolig liv uten de store behovene for nye ting. Til dette ekteparet anbefaler vi at du kjøper en litt mer eksklusiv gave og gjerne spleiser med flere.

Feir et krondiamantbryllup

Flotte gaver til denne bryllupsdagen er luksuriøse forbruksvarer som begge kan ha glede av og som bidrar til hverdagsluksus. Reiser og ulike opplevelser, som for eksempel teater og unike restaurantopplevelser, er svært gode ideer til gaver. Vet du om en reise paret alltid har hatt lyst til å dra på, men som de aldri har fått gjort?

Ideer til hva du kan gi dine foreldre på bryllupsdagen

Som foreldre, besteforeldre og kanskje også oldeforeldre, er familien ofte det aller viktigste i livet. Eldre ønsker generelt mer tid sammen med familien, så gode gaver til foreldre på deres jubileumsdag er nettopp tid sammen.

Hvordan denne tiden sammen tilbringes kan være så mangt. Er en ferie med storfamilien kanskje litt i overkant? Ta en helg på et hotell der det finnes aktiviteter for alle aldre, og hvor man samles til noen aktiviteter og felles middag. Piknik i parken, eller sommerselskap i hagen, med muligheter for aktiviteter for store og små er kjærkomment om det feires på sommertid.

Med muligheter for aktiviteter for store og små

En unik og spesiell gave er fotoalbum med bilder av alle i familien, eller et bilde av storfamilien som kan henges på veggen. Et kurs som kan være lærerikt og interessant, og bidra til nye hobbyer, kan være fantastisk for foreldre å få.

Fantastiske gaver til ekteparets krondiamantbryllup