Flotte gaver til foreldres jadebryllup – 63 års bryllupsdag!

Flotte gaver til foreldres jadebryllup – 63 års bryllupsdag!

Blir ekstra storslått hvis du feirer med familie og venner
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Det er alltid like viktig å markere bryllupsdagene sine, for å feire ekteskapet og kjærligheten man deler. Tradisjonen for å feire bryllupsdagen er lang og koselig og blir ekstra stas om man feirer med familie og venner. Sekstitre års bryllupsdag er en viktig dag for ekteskapet og viser hvor sterkt knyttet ekteparet er.

Det er en dag for å reflektere over livet sammen og huske de gode stundene, samt fornye dedikasjonen man har til hverandre. En feiring med barn og barnebarn gir muligheten til å samle familien, vise takknemlighet for hverandre og styrke familiebånd og samhørighet.

Gi dem glede i hverdagen

Skal dine foreldre feire jadebryllupet sitt? En gave kan være vanskelig å finne, men vi har gode tips til både generelle og konkrete gaver de fleste setter pris på. Husk at det viktigste er at gaven viser hvor glad du er i foreldrene dine, og gjerne gi dem glede i hverdagen. Nedenfor finner du fem av våre beste gaveforslag, og ønsker du flere ideer kan du lese vår fulle gaveliste her.

Fine gavetips til foreldrenes feiring

Gaven man gir til sine foreldre bør være en gave som gir tid sammen. Foreldre og besteforeldre ønsker seg generelt mer tid med barn og barnebarn. En opplevelse som fører til flere gode minner med familien vil gi alle medlemmene mulighet til å knytte enda sterkere bånd med hverandre på tvers av generasjoner. De felles minnene vil være med videre i livet for alle, og er noe felles man kan snakke om når man er sammen. Denne opplevelsen kan skreddersys så den passer alle aldre, og være både innholdsrik og morsom eller kulinarisk og fantasirik.

  • En reise tilbake til et sted som er viktig for ekteparet så de kan fortelle og vise barnebarna
  • En dag med felles matlaging og latter
  • Et teaterstykke som alle kan glede seg over
  • En piknik i parken med aktiviteter for alle aldre

Andre gaver man kan gi til foreldre og besteforeldre er for eksempel fotografering med familien, fotobok med barn og barnebarn som de kan sitte og bla i, eller et slektstreff for de som er interessert i slektsforskning.

Vanligvis ønsker mer tid med sine barn og barnebarn

5 gode gavetips til foreldrene på jadebryllupsdagen