Fin gave til feiring av topasbryllupet – 62 års bryllupsdag

Fin gave til feiring av topasbryllupet – 62 års bryllupsdag

Feir en sekstiandre bryllupsdag
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Etterhvert som vi blir eldre blir det hyggeligere og hyggeligere å feire sine spesielle dager med venner og familie til stede. Den tradisjonsrike markeringen av bryllupsdager er viktig for ekteparet, deres kjærlighet og samliv.

Er du heldig og får delta i et selskap for å feire sekstito års bryllupsdag får du ta del i kjærligheten paret har til hverandre og sine nærmeste, høre historier fra bryllupet for 62 år siden og fortellinger fra årene de har delt. Det er fantastisk koselig å ta del i en slik historie og kjærlighet.

Liste over flotte gaver til bryllup og jubileer

Gaven er ofte det vi strever mest med til en slik feiring, men vi har gode forslag til generelle gaver nedenfor. Vi gir deg også våre fem beste valg av gaver. Ønsker du flere ideer har vi en lang liste over flotte gaver til bryllup og bryllupsdager som vi vet blir satt pris på. I den finner du gaver i ulike prisklasser og kategorier.

De flotteste gavene til en feiring av topasbryllupsdag

En gave må gis med hjerte og ikke bare med hode! Det er første bud. Du skal like gaven du gir bort, samtidig som den må tilpasses paret. Gaven de får til bryllupsdagen bør være en felles, tilpasset gave som de begge kan ha glede av.

Til et ektepar som feirer topasbryllup må man være litt kreativ når man velger gave, og en svært kreativ gave tar utgangspunkt i at alle bryllupsdager har egne navn. Navnet på 62 års bryllupsdag er topasbryllup og topas er en vakker krystall som brukes i smykker og pyntegjenstander. Hva med smykker til paret med topas i?

Weekendtur til by, spaopphold, middag og teater

Generelt vil eldre ektepar sette pris på gaver som “ikke opptar plass”, nettopp fordi de har alt de trenger og kanskje til og med har flyttet til noe mindre. Opplevelsesgaver er gaver som gir mange minner de tar med seg, og er fantastiske avbrekk i hverdagens monotonitet. En opplevelse kan tilpasses alle og være alt fra spennende og adrenalinskapende til rolig og behagelig. Helgetur til en by, spaopphold, middag, teater og scootertur – bare fantasien setter grenser!

Andre flotte gaver “som forsvinner” er forbruksvarer som gir luksusfølelse i hverdagen. Gode, unike og eksklusive produkter som paret normalt sett ikke unner seg, vil bidra til en mer luksuriøs hverdag og muligheter for kvalitetstid og minner.

Gaveforslag for å hedre parets kjærlighet