Fine gaver til feiring av glassbryllup – 61 års bryllupsdag

Fine gaver til feiring av glassbryllup – 61 års bryllupsdag

En diamantbryllupsfest
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 7 juni, 2023

Stadig flere velger å feire bryllupsdagen sin hvert eneste år fordi det både er en romantisk påminnelse om valget man tok da man giftet seg, en måte å hedre hverandre på og en grunn til å samle sine kjæreste rundt seg. Det ligger et godt stykke arbeid i et ekteskap som har vart i mer enn 60 år, og det burde virkelig feires!

Markeringen av glassbryllupet feirer kjærligheten ekteparet deler, familien de har skapt og livet de har levd. Gjennom livets bølgedaler har de stått trygt sammen og støttet hverandre gjennom tykt og tynt. Kjærligheten ser man kanskje ikke hver dag, men den ligger der i bunnen og holder båndene deres sterke.

Ved å samle sine kjære til en aldri så liten fest i anledning 61 års bryllupsdag, får ekteparet muligheten til å dele sin unike kjærlighetshistorie med de som er viktigst i livet. Gjestene får ta del i minner og historier fra ekteparets lange samliv, og kan hente inspirasjon fra dedikasjonen og kjærligheten paret fortsatt deler.

Feiring av glassbryllup

Til selskapet må du som gjest finne et flott antrekk som passer til anledningen. Vil du ha noen tips om kleskoder og antrekk, kan du lese i vår artikkel om kleskoder og få gode råd. Dessuten går vi sjelden i selskaper som dette uten en gave, og nettopp gaver skal vi se litt nærmere på her. Det kan være vanskelig å finne en passende gave til et eldre ektepar, så vi har noen gode råd til deg. Ytterligere gaver finner du i vår fantastiske liste over flotte gaver her.

Gaveideer til et eldre ektepar

Etter 61 års ekteskap trenger dette paret sannsynligvis ingenting, og kommer dessuten sjelden med konkrete gaveønsker. Gaven du gir til et par som feirer 61 års bryllupsdag, må være godt gjennomtenkt og vurdert i henhold til både mann og kone. Det bør absolutt være noe som kan tilføre noe spesielt i hverdagen eller livet til paret.

Vi vet av erfaring at eldre mennesker setter pris på tid! Tid de kan tilbringe med familien og vennene sine. De vet at årene går fort og setter pris på hvert minne og enhver opplevelse de kan få dele med sine kjære.

61 års bryllupsdag

Derfor vil opplevelsesgaver sammen med familie eller venner stort sett bli satt pris på. Denne gaven kan være hva som helst. Fra vinsmaking til hundekjøring!

Hvilke interesser har paret felles? Hvilke reiser har de vært på som de ser tilbake på med fryd? Hvilke personligheter har de – liker de spennende, nye utfordringer, eller liker de best rolig ting de kjenner fra før? Finnes det helseutfordringer som må tenkes over?

En hvilken som helst opplevelse kan tilpasses til dem du skal gi det til, men det er viktig at du ikke utfordrer paret for mye. Det skal jo være en positiv og hyggelig opplevelse som de kan mimre om i årene som kommer.

Et annet godt forslag til gaver er fantastiske forbruksvarer av en kvalitet som paret ikke vanligvis unner seg. Dette kan være ting som bidrar til den luksuriøse følelsen, enten det er lukt, smak eller en krem til kroppen. Noe litt eksklusivt som bidrar til hverdagsluksusen!