En fantastisk gave til diamantbryllupet – 60 års bryllupsdag

En fantastisk gave til diamantbryllupet – 60 års bryllupsdag

Del denne dagen med sine nære og kjære
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Et av de store jubileene et ektepar kan feire er 60 års bryllupsdag. Det er ikke alle som får muligheten til å feire diamantbryllup og det er en ære å få delta i et selskap for å feire en livslang kjærlighet mellom to personer. Det er ekstra koselig for ekteparet å kunne dele denne dagen med nære og kjære. Bare tenk deg hvor fantastisk mange historier de har opplevd sammen og kan fortelle om!

Et selskap i anledning diamantbryllupet er ofte en fantastisk og minneverdig begivenhet fylt med kjærlighet, ømhet, historier og morsomheter. Det er nemlig ofte slik at jo eldre man er, jo mindre høytidelig ønsker man ting!

Ofte en flott og minneverdig begivenhet

Er du en av de heldige gjestene, må du tenke godt igjennom både klær og gave. Lurer du på hva kleskoden i invitasjonen tilsier, kan du ta en titt i vår artikkel om kleskoder for bryllup som du finner her. Der finner du forklaring på de ulike kodene og kan hente noen tips til antrekket ditt.

Gaver er ofte den mest morsomme, men også mest frustrerende, delen av forberedelsene. Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven i enhver situasjon og det er ofte enda vanskeligere når det kommer til bryllupsgaver som skal passe både mann og kone! Nedenfor finner du litt råd om hva du må tenke over når du leter etter gave, samt et lite utvalg gaver som de fleste vil sette pris på.

Diamantbryllup – 60 år – hva i all verden gir man i gave?

En flott gave til ektepar som har vært gift i seksti år kan være vanskelig å finne. Det er flere ting du må ta hensyn til:

  • hvordan er parets helse og livssituasjon
  • har de noen felles interesser du kan bygge gaven rundt
  • har de familie rundt seg
  • hva vil glede dem og kunne tilføre det lille ekstra i hverdagen
  • hvilken prisklasse vil du legge deg på, og kan du eventuelt spleise med andre
  • hva tror du vil være den optimale gave til akkurat dette paret
  • hva er din relasjon til paret og hvor godt kjenner du dem

Det er ofte lettere å finne gaver til bryllupsdager tidlig i ekteskapet da man ofte kan trenge nye ting til hus og hjem, er i en livssituasjon som tilsier at økonomien kanskje ikke gir spillerom for utskeielser, eller man har spesifikke ønsker å komme med i takt med familiens utvikling.

Spesielle restaurantmiddager kan være passende gaver

Dette gjelder jo ikke for et par som feirer diamantbryllup! Vi anbefaler at du vurderer gaver som bidrar til hverdagsluksus slik at paret får anledning til å riktig hygge seg sammen.

Reiser, enten alene eller sammen med familie, er gode opplevelser man setter pris på når man er eldre. Andre opplevelser som teater, musikaler eller spesielle restaurantmiddager kan være egnede gaver som bidrar til hverdagshygge og en annerledes kveld for paret. Forbruksvarer av ekstra god kvalitet kan også være ypperlige gaver til et eldre ektepar, særlig om du velger ting de ikke ville prioritert å kjøpe selv.

Dersom du ønsker flere tips enn utvalget vi viser deg i denne artikkelen, kan du lese gjennom vår liste over flotte gaver til bryllup her. Der finner du gaver i ulike prisklasser som vi av erfaring vet de fleste blir glad for.

Vår aller beste gaveforslag til jubileet