Finn en perfekt gave til sukkerbryllup – 6 års bryllupsdag!

Finn en perfekt gave til sukkerbryllup – 6 års bryllupsdag!

Minner om hvorfor dere valgte hverandre
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Tradisjonen vi har for å feire bryllupsdagene våre årlig er en av de viktigste metodene for å bevare kjærligheten i et ekteskap. Dette er dager da man mimrer tilbake på hvorfor man valgte hverandre, og ser hverandre litt ekstra i en ellers hektisk hverdag.

Skal du i feiringen av venners seks års bryllupsdag? Da er du en del av parets viktigste støtteapparat og nærmeste omgangskrets. Både for paret, og for deg, vil feiringen av bryllupsdagene være rørende, romantisk og flott.

Parets viktigste støttesystem

En gave må på plass, men er ofte en utfordring å finne. Unike og personlige gaver kan være flotte å få, men er svært avhengig av at du kjenner mann og kone godt. Ellers kan en personlig gave fort bli feil.

Vi gir deg noen gavetips som de fleste vil bli glad for, samt noen ideer og tanker rundt gaver generelt. Du kan finne flere gavetips her i vår store liste over de beste bryllupsgavene.

Det gis som regel beskjed i invitasjonen om hvilken kleskode som gjelder. Som regel er kleskoden mer uformell til feiringen av sukkerbryllupet enn til for eksempel et sølvbryllup, men ofte har paret et tema de bygger feiringen rundt. Forhør deg med ekteparet eller andre som skal i selskapet, eller les mer i vår artikkel om kleskoder her.

En flott gave til paret som feirer 6 års sukkerbryllup

Til bryllupet for seks år siden hadde paret en nøye gjennomtenkt ønskeliste, og et nygift par ønsker seg ofte praktiske ting til hus og hjem. Kanskje kommer paret med en ønskeliste du kan ta utgangspunkt i, eller du vet om noe de mangler fra den originale ønskelisten. Da er det bare ditt eget budsjett som setter grenser.

Ønskeliste som du kan bruke som utgangspunkt

Fantastiske forbruksvarer, enten unike eller eksklusive, blir ofte godt mottatt. Slike gaver bidrar til en luksuriøs følelse i en travel hverdag. Andre gaver som de fleste setter stor pris på er ulike opplevelser som reiser, teater og konserter. Gjerne med ordnet barnevakt om paret har barn som trenger pass.

Skal du gi en gave til et par som har det meste og som ikke har noen ønsker, og du fortsatt er usikker på hva du skal gi, er det alltid et forslag å gi noe som gjenspeiler navnet på bryllupsdagen. 6 års bryllupsdag kalles sukkerbryllup og en gaveeske med spesielle varianter av sjokolade og søtsaker være ypperlig!

Noen ypperlige gaver til feiringen