Flotte gavetips til akvamarinbryllupet – 59 års bryllupsdag!

Flotte gavetips til akvamarinbryllupet – 59 års bryllupsdag!

59 års bryllupsdag
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Bryllupsdagene er viktige milepæler i et ekteskap og derfor bør man markerer disse hvert år. Det er gode anledninger til å minnes årene som har gått og alt man har oppnådd sammen. Ved å markere femtini års bryllupsdag feirer man kjærligheten og forpliktelsen man har til hverandre. Og inviteres venner og familie til en liten sammenkomst blir dagen ekstra fin og spesiell, og gjestene får ta del i denne unike kjærligheten.

Er du invitert i selskap for å gjøre stas på ekteparet? I en invitasjon vil det som regel stå noe om kleskoden for selskapet. Vi har skrevet en utførlig artikkel om kleskoder der du kan finne ut hva de ulike kodene betyr, og få gode råd til klesvalget ditt for selskapet.

Hva de ulike kodene betyr, og få gode råd

Det som oftest er den største utfordringen når man skal feire andre, er gaven. Til en feiring av bryllupsdagen må den i tillegg passe til begge ektefellene og være noe de setter pris på sammen. Vi har funnet frem fem av våre beste gaveforslag og gir deg også råd om flotte generelle gaver til ektepar. Ønsker du ytterligere forslag til gaver, finner du mange flotte ideer i vår fulle liste over fantastiske gaver til bryllup og bryllupsdager.

Gaver til feiringen av akvamarinbryllupsdagen

Vi pleier å si at personlige gaver skal man være forsiktig med, da det kan være utfordrende å finne en gave som passer både mann og kone. Men når det er sagt, vil et familiebilde eller en fotobok med bilder av barn og barnebarn være en stor hit for et eldre ektepar!

Når man feirer 59 års bryllupsdag er det som regel svært lite man trenger eller ønsker seg, annet enn tid. Tid med familie og venner, kvalitetstid med hverandre og tid for refleksjon og minner. Ofte er dette ekteparet nådd åttiårene sine og er ikke like spreke som de tidligere var. En gave må tilpasses personene det gjelder med de utfordringer som er tilstede.

En opplevelsesgave er en fantastisk gave å både gi og motta

En opplevelsesgave er fantastiske gaver å både gi og få. Som sagt ønsker ofte et eldre ektepar seg tid med familie og venner. En reise med storfamilien, med felles aktiviteter, vil gi flotte minner og stunder for hele familien. Andre opplevelser som passer for eldre par, er for eksempel en deilig middag på en unik restaurant, billetter til teaterstykke eller et kurs i en ny hobby de kan gjøre sammen.

I og med at alle bryllupsdagene har egne navn, vil en gave som bruker dagens navn være kreativ og unik. 59 års bryllupsdag heter akvamarinbryllup. En akvamarin er en vakker, blå krystall som gjerne brukes til smykker og i pyntegjenstander.

Fantastiske gaver som vil gjøre stas på ekteparet