Gaver til feiringen av lønnebryllupet – 58 års bryllupsdag!

Gaver til feiringen av lønnebryllupet – 58 års bryllupsdag!

Ved å markere femtiåttende bryllupsdagen
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Gjennom de siste tiårene er det blitt mer og mer normalt å feire alle sine bryllupsdager, mens det tidligere var vanlig å feire kun de store jubileene. Ved å markere femtiåtte års bryllupsdag feirer man den unike kjærligheten som paret deler og de sterke båndene i ekteskapet. Paret har vært gjennom både oppturer og nedturer gjennom sitt lange samliv, og har dedikert tid, omsorg og kjærlighet til hverandre for å stå sammen gjennom alt.

Fest og en gave som paret vil være takknemlige for

Et selskap med familie og venner vil gi ekteparet muligheten til å dele denne unike kjærligheten med omgangskrets og familie, og dele alle de gode minnene og historiene. For gjestene er det en inspirasjon å se at ekteskapet lever i beste velgående og at paret fortsatt er dedikerte til hverandre.

Som gjest må du finne et passende antrekk til festen og en gave som paret blir takknemlig for. Er du i tvil om hva kleskoden i invitasjonen sikter til, kan du lese vår artikkel om kleskoder og få gode råd. En gave som passer til både mann og kone kan være utfordrende, men vi har funnet frem fem flotte gaver og har tips om generelle gaver som ofte blir stor suksess. Vi har også en omfattende liste over fantastiske gaver til alle anledninger som du kan se i, om du ønsker flere forslag til gaver.

Gavetips som passer til både mann og kone

Gaven du gir til paret som feirer lønnebryllup, må være gjennomtenkt. Det må være en gave gitt med hjerte og som vil glede eller positivt overraske ekteparet. Men etter 58 år som ektefolk er det lite de trenger og derfor bør tankene gå i retning av hva som kan tilføre noe i hverdagen og livet deres.

Opplevelser sammen med venner og familie vil gi nye og flotte minner som paret tar med seg videre og kan se tilbake på i mange år fremover. En opplevelsesgave kan være alt mellom himmel og jord og kan tilpasses slik at paret får en fantastisk dag. Hva er interessene deres, hva har de snakket om tidligere, hva kunne vært en super utfordring, hva kan gi dem ny, felles interesse eller hva vil gi et fantastisk avbrekk fra alt annet i hverdagen? Dette er spørsmål du kan stille deg selv når du ser etter den perfekte opplevelsen!

Positivt overraske ekteparet

Gode forbruksvarer som gir ekteparet mulighet til å tilbringe kvalitetstid sammen og føle på luksus i hverdagen, er også flotte gaver. Hva med en kurv med god drikke og matvarer til en middag? Legg ved et kort med oppskrift og instruksjoner slik at paret felles kan lage en deilig middag som de kan nyte.

Gaver til foreldre og besteforeldre på lønnebryllupsdagen

Foreldre og besteforeldres største ønske i livet er som regel mer tid med barn og barnebarn. En perfekt gave vil være opplevelser der hele familien deltar:

  • en festlig dag med ulike aktiviteter
  • en ferie sammen
  • historiedag med barnebarna der besteforeldrene forteller om livet sitt og alt som har skjedd i verden, samtidig som man samles rundt et måltid
  • har ekteparet spesielle interesser, kan man introdusere barn og barnebarn for disse

Ta mange bilder som både barn, barnebarn og besteforeldre kan få i en fotobok i ettertid.

Våre aller beste gaveforslag