Unike gaver til lapis lazulibryllupet: 56 års bryllupsdag!

Unike gaver til lapis lazulibryllupet: 56 års bryllupsdag!

Forbered begge et antrekk som du føler deg komfortabel med
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Å kunne feire femtiseks års bryllupsdag er en flott begivenhet som ikke er alle forunt og du er heldig om du er invitert i selskap for å feire venner eller families lapis lazulibryllup. Alle bryllupsdagene er viktige å markere, men ikke alle feires like stort.

56 års bryllupsdag er ofte ikke en dag man feirer med brask og bram, men etterhvert som man blir eldre er det mer og mer stas å feire dagen med venner og familie. Det er koselig å kunne dele kjærligheten og ekteskapets historie med de viktigste i livet.

Gaver egnet for ektepar

Som gjest må forberede både et antrekk du trives i og som passer til selskapet og en gave som både mann og kone blir glad for. Er du usikker på hva kleskoden i invitasjonen betyr, kan du om dette i vår artikkel om kleskoder. I artikkelen finner du informasjon og inspirasjon slik at du lettere kan finne et passende antrekk.

Det mest utfordrende, ved siden av en eventuell tale, er faktisk gaven! En gave til noens bryllupsdag er naturlig nok en gave som skal passe til både mannen og kona, da det er en pargave. Vi har flotte forslag til gaver som passer til ektepar. Du kan dessuten finne flere gavetips i vår store liste over flotte gaver til bryllup og bryllupsdager.

Hva gir man som passer til både mann og kone?

Ektepar som har vært gift i over femtifem år har alt de måtte trenge, så praktiske gjenstander er antagelig ikke veien å gå. Med mindre de har spesifikke ønsker, må du tenke og vurdere en rekke muligheter før du velger gaven du vil gi. Ønsker du å gi en helt spesiell gave som vil minne ekteparet på akkurat denne dagen, kan du gi noe laget av lasurstein. Lapis lazulisteinen har en dypblå farge og egner seg godt til smykker og andre kunstgjenstander.

Gaver som ofte blir satt pris på av par i denne aldersgruppen, er gaver som “forsvinner” og ikke opptar plass i lengden. Forbruksvarer som gir en luksusfølelse, og som man generelt ikke unner seg selv så ofte, er derfor fantastiske gaver. Tenk over hva paret kan nyte sammen, og se etter noe “utenom det vanlige”.

Forbruksvarer som gir en følelse av luksus

Det vi alle ønsker oss er gode og unike minner vi kan ta med oss videre i livet. Opplevelsesgaver er svært egnet til å gi paret flotte minner! Du finner opplevelser innenfor alle prisklasser og kategorier, så her må du ha paret i bakhodet. Hva liker de, hva trenger de å utfordres på, hva har de tidligere snakket om å gjøre, hva likte de da de var unge og hvordan er helsen deres? Tilpass opplevelsen så paret får et avbrekk fra hverdagen og gode minner. Det kan være alt fra å se en komiker på scenen til en reise utenlands.

Perfekte gaver å gi til et par