En unik og fin gave til 55 års bryllupsdag, smaragdbryllup!

En unik og fin gave til 55 års bryllupsdag, smaragdbryllup!

Stå fortsatt godt sammen
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

En feiring av smaragdbryllup er ofte mye koseligere enn selve bryllupet. Ekteparet som feirer jubileum kjenner hverandre ut og inn. De har hatt gode og dårlige perioder i livet og står fortsatt støtt sammen. Femtifem års bryllupsdag markeres gjerne med et selskap der man inviterer familie og venner til stor feiring.

Gjestene får ta del i minner og historier, og feirer kjærligheten mellom to personer! Får du delta i denne feiringen er det en sterk bekreftelse på at du er viktig i deres liv, og hvor fantastisk er ikke det?

Gi det lille ekstra i livet

Du må forberede både antrekk som er passende til selskapet og en gave som passer til ekteparet. Dersom du lurer på hva kleskoden viser til, kan du lese i vår artikkel om kleskode i anledning bryllup for å finne ut hva den betyr.

Når det gjelder gaver kan dette være en utfordring for alle og enhver. Det skal være noe som vil glede ekteparet, gi det lille ekstra i livet og være noe både mann og kone vil like. Vi har funnet frem et utvalg gaver som vi vet at mange setter pris på, og gir noen råd rundt bryllupsdagsgaver til ektepar som har vært gift i 55 år.

Vil du gi en kreativ og unik gave kan du basere gaven på bryllupsdagens navn. Alle bryllupsdagene har ulike navn og i år kalles dagen smaragdbryllup. En kreativ gave med smaragd som tema kan være festlig og spesiell, og vil være et varig minne om dagen.

Hva gir du i gave til 55 års smaragdbryllupsdag?

I dagens samfunn har man som regel råd til å kjøpe seg det man trenger selv, og etter femtifem år som ektepar har man allerede alt man måtte trenge og mer. Det er lettere å kjøpe gaver til unge ektepar som er i en etableringsfase og har behov for ulike ting. Til ektepar som har vært gift lenge anbefaler vi en gjennomtenkt og tilpasset gave som gir glede, spenning eller utfordring.

Alt fra kurs og middag til teater og fallskjermhopping

Tenk igjennom hvilke felles interesser de ha, om de liker å oppleve nye ting, er fartsfylte personligheter eller om de trenger ro og behagelighet. Har de en spesiell interesse du kan bygge gaven på, er det en ide å tenke nærmere rundt dette. Opplevelsesgaver er fantastiske gaver da de kan tilpasses til akkurat de personene som skal motta gaven. Det kan være alt fra kurs og middag til teater og fallskjermhopping. Muligheten er endeløse og gaven vil gi ekteparet fantastiske minner å ta med seg videre.

Litt mer eksklusive gjenstander de kan ha glede av, eller forbruksvarer som gir en luksuriøs følelse i hverdagen, er ting man ofte ikke prioriterer å kjøpe seg. Dette vil være unike gaver som paret vil sette pris på og oppleve som noe ekstra. Gaven vil gi en følelse av luksus som vi alle ønsker oss. Ta gjerne en titt på listen vår over gavetips til bryllup og se om du kan finne tips til en perfekt gave til selskapet du skal i.

Våre fineste gaver til parets jubileum