Fine gaver til foreldres bjørkebryllup – 53 års bryllupsdag!

Fine gaver til foreldres bjørkebryllup – 53 års bryllupsdag!

Vær alltid en milepæl for ekteskapet
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Å markere bryllupsdagen blir ikke mindre viktig jo eldre man blir, snarere tvert imot. Det vil alltid være en milepæl for ekteskapet å kunne feire en ny bryllupsdag. Etterhvert som livet forandrer seg vil det være desto viktigere at man finner tid til å feire hverandre, kjærligheten og båndene man deler. En sammenkomst med familie, og venner, vil gjøre dagen ekstra spesiell og koselig for ektepar og gjester.

En gave kan også baseres på dagens navn

Skal du gi en gave til dine foreldres bjørkebryllup er det viktig at du finner en gave som viser at du verdsetter dem. Det må også være en gave som passer både til far og mor, og gjerne en gave som gir dem noe nytt i hverdagen. Vi gir deg noen gode forslag til gaver som både kan være spennende, behagelige, praktiske og flotte.

Ettersom alle bryllupsdagene heter noe, kan en gave også være basert i dagens navn. Femtitre års bryllupsdag kalles bjørkebryllup. En gave laget av bjørketre vil for alltid være et minne om denne dagen både for deg og foreldrene dine som mottar gaven. Ønsker du flere forslag, kan du se i vår liste over fantastiske gaver som vil bli satt pris på.

En fantastisk gave til foreldres bjørkebryllupsdag

Foreldres 53 års bryllupsdag er en viktig dag som feirer årene de har tilbrakt sammen. Det er en feiring av kjærligheten de deler og familien de har bygd. Det er en dag for felles glede og en dag for å vise hverandre hvor mye man setter pris på hverandre.

Etter over femti år sammen er det svært lite paret trenger og en gave må derfor være godt gjennomtenkt og tilpasset mann og kone. Gaven må ta hensyn til deres livssituasjon, interesser og personligheter, og helst gi noe nytt eller det lille ekstra i hverdagen.

En fantastisk gave hvor du kan ta portretter

En opplevelse kan legges opp akkurat slik du vil. Enten kan du skreddersy en unik reise selv, eller få hjelp av en turoperatør. Opplevelsen kan være musikalsk og nytes av paret sammen, eller en morsom og fartsfylt dag sammen med barn og barnebarn. Den kan være smakfull eller utfordrende. En opplevelsesgave kan være så mangt og gir utallige, fantastiske minner som paret tar med seg videre.

Våre foreldre, og besteforeldre, ønsker seg ofte tid sammen med barn og barnebarn. Derfor vil en gave som inkluderer denne tiden være optimal. Fotografering med storfamilien er en fantastisk gave der man kan ta portrettbilder, familiebilder og bilder av paret sammen med og uten barn/barnebarn. Det kan bidra til flere timer med moro, latter, smil og minner. Med dagens redigeringsmuligheter må dere ikke leie inn en profesjonell fotograf heller!

En annen flott gave til foreldre som feirer 53 års bryllupsdag er et kurs der de sammen kan lære noe nytt som de kan ta med seg videre i ekteskapet. Enten det er et vinkurs, et kurs i å lage italiensk mat eller et hobbykurs, vil det gi paret kvalitetstid sammen og muligheter for ny, felles interesse.

5 av våre beste gavetips til ekteparet