Gode gavetips til turmalinbryllupet – 52 års bryllupsdag!

Gode gavetips til turmalinbryllupet – 52 års bryllupsdag!

En fest å feire med venner eller familie
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Det er en glede å motta en invitasjon til et selskap for å feire venner eller families femtito års bryllupsdag. Du er en av de viktigste personene i ekteparets liv og får ta del i deres kjærlighet og samhold når de markerer ekteskapets “bursdag” og arbeidet de har lagt ned i å bevare sitt forhold. For ekteparet blir feiringen ekstra koselig når de kan dele dagen med personer de holder kjær.

Gaven er mer utfordrende å finne

Til selskapet må du finne antrekk og gave, og vi kan hjelpe deg med begge. I invitasjonen vil du finne en kleskode og i vår artikkel om kleskoder vil du finne forslag til antrekk.

Gaven er mer utfordrende å finne dersom paret ikke har konkrete ønsker, noe par som har vært gift i 52 år sjelden har. Nedenfor vil du finne noen flotte tips til vellykkede gaver og et lite utvalg av gaveforslag vi av erfaring vet mange blir glade for. Ønsker du flere tips, kan du finne flere flotte gaver i vår fulle liste over presanger til ulike anledninger.

Flotte gaver til paret på turmalinbryllupsdagen

Etter femti år sammen har man alt man trenger og som regel økonomien til å kjøpe det man skulle ønske seg. Dessuten er en gave til bryllupsdagen vanskelig fordi den skal passe til både kone og mann. En passende gave må ta hensyn til hvilke interesser paret har, deres livssituasjon og hvilke utfordringer de kunne trenge for å tilføre noe nytt og spennende i hverdagen.

Opplevelser som gir paret kvalitetstid sammen, med muligheter for å oppleve noe nytt, vil gi dem minner de kan ta med seg videre. Dette avbrekket fra hverdagen kan være fartsfylt, smaksrikt, utfordrende eller behagelig. Kun fantasien og økonomien setter grensene! Om du spleiser på gaven med andre gjester kan dere gi paret en fantastisk opplevelse, eller kanskje en hel helg med ulike nye erfaringer.

Vi kjøper ofte det samme om og om igjen

Forbruksvarer av ekstra god kvalitet er noe alle setter pris på. I hverdagen kjøper vi ofte det samme om og om igjen, og da er det veldig hyggelig å få noe litt utenom det vanlige. Slike produkter vil dessuten gi en følelse av luksus, som vil glede ekteparet.

Du kan også ta utgangspunkt i at alle bryllupsdagene har sine egne navn. 52 års bryllupsdag kalles turmalinbryllup. Turmalin er en type krystall som er svært vakker og en slik krystall vil minne paret om dagen videre i livet.

Våre flotteste gavetips