De beste gavene til feiringen av 5 års trebryllupsdag!

De beste gavene til feiringen av 5 års trebryllupsdag!

Kjærligheten må pleies, for å vare!
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Et ekteskap må jobbes med, og kjærligheten må pleies, for å vare! Gjennom daglige kjærtegn, kvalitetstid og opplevelser sammen som både par og familie, og gjennom feiringen av bryllupsdagene, bygger man et sterkt forhold og en kjærlighet som vedvarer.

Fem års bryllupsdag er den første av ekteskapets jubileer og mange velger å feire denne dagen sammen med venner og familie. Dette gir en koselig og romantisk feiring av parets forhold med en helt unik atmosfære!

Feir denne dagen sammen med venner og familie

Skal du i venners feiring av trebryllup? Da er du en av de som ekteparet setter pris på og ønsker å ha i livet sitt. Det er en ære i seg selv! I invitasjonen du mottar, får du antagelig en antydning til hva slags selskap og kleskode som ønskes. Dersom du er usikker på hva du skal ha på deg, kan du lese i vår artikkel om kleskoder her.

Du må selvfølgelig også ordne en gave til mann og kone, fortrinnsvis en felles gave de vil sette pris på. Dette er ofte den vanskeligste forberedelsen du har. I denne artikkelen får du gode råd til gaver og våre beste forslag for denne dagen. Vi har også laget en komplett liste over fantastiske gaver du kan gi til feiringene av ulike bryllupsdager slik at du lett kan finne flotte tips. Denne listen finner du her.

Hvilke gaver vil par som feirer bryllupsdag sette pris på?

En gave til 5 års bryllupsdag kan være vanskelig å finne, men det viktigste er at gaven kommer fra hjertet og er gjennomtenkt. Dersom paret har en ønskeliste, tar du utgangspunkt i ditt eget budsjett og finner en gave utifra det, da denne gaven vil oppfylle et konkret ønske fra mann og kone.

Har paret små barn vil de alltid sette pris på muligheten til å finne på noe sammen alene for å få et avbrekk fra hverdagens kjas og mas. Derfor vil en opplevelse i kombinasjon med barnepass være en fantastisk og verdsatt gave!

Gaven kommer fra hjertet og er gjennomtenkt

De fleste vil sette pris på forbruksvarer av ekstra god kvalitet som de normalt sett ikke ville kjøpt selv, men som bidrar til en luksuriøs følelse i hverdagen. Tenk over hva paret liker, eller kan trenge, som vil bidra til hygge, luksus og ekstra kos i løpet av uka!

Andre gaver som blir satt pris på, er opplevelser. Opplevelser kan være så mangt, alt fra gastronomiske opplevelser og reiser til teater og konserter. Og er du fortsatt usikker på hva du skal gi, ta utgangspunkt i bryllupsdagens navn, trebryllup, og finn på noe morsomt basert på det!

Gavetips til par som feirer trebryllupsdag