Flotte gaver til venners 49 års bryllupsdag – sederbryllup!

Flotte gaver til venners 49 års bryllupsdag – sederbryllup!

Den førti-niende bryllupsdagen
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

En livslang kjærlighet er en sjelden vare i dagens samfunn og bør feires ofte. Markeringen av førtini års bryllupsdag er viktig for å feire hverandre, forholdet og kjærligheten man deler. Et selskap i anledning dagen bidrar til at den blir ekstra spesiell for ekteparet og for gjestene som får oppleve denne unike kjærligheten.

Beste forslag til gaver

Å feire alle bryllupsdagene er en flott tradisjon som gir glede, samhold, minner og styrkning av ekteskapsbåndene. Årets sederbryllup er intet unntak, men hvilke gaver kan egne seg å gi til et par som har vært gift i snart femti år?

Gaver er ofte en utfordring og særlig gjelder det for felles gaver til et ektepar. Nedenfor vil du finne flere gode råd om generelle gaver, samt våre beste forslag til gaver som de fleste setter pris på. I tillegg har vi skrevet en stor oversikt over fantastiske gaver som du kan se på her. I denne listen finner du kreative gaver du kan gi til bryllup eller andre anledninger. Her finner du noe for alle, og i forskjellige prisklasser.

Gode råd om gaver til et par på sederbryllupsdagen

Skal en gave være vellykket, må den være tilpasset de som skal motta gaven. Den skal være en glede å gi og en glede å få. Gaven tar hensyn til mottakernes utfordringer, interesser, livssituasjon og uttalte ønsker. Den skal også være innenfor givers økonomi og relasjon til ekteparet som feirer 49 års bryllupsdag. 

Tiden føles trygg og gir gode minner

De aller fleste vil sette pris på en presang som tilfører noe nytt, behagelig eller spennende i hverdagen.

Vi trenger alle et avbrekk fra det vante og en opplevelsesgave vil gi kvalitetstid og mange nye minner som mann og kone kan ta med seg videre. Opplevelsen kan være alt fra velsmakende og nytende til fartsfylt og spennende. Den beste opplevelsen er en som gir en ny erfaring og en utfordring, men som samtidig føles trygg og gir gode minner. 

Kvalitetstid er noe man tenker man har daglig i hverdagen, men ekte kvalitetstid binder oss nærmere hverandre. Gode forbruksvarer kan være med på å gi både hygge og kos og god kvalitetstid sammen for ekteparet. Slike produkter tilfører litt luksus til hverdagen. Unike eller litt eksklusive varer er fantastiske gaver å få!

5 av våre beste gavetips til parets feiring