Gaver til besteforeldres sinkbryllup – 48 års bryllupsdag!

Gaver til besteforeldres sinkbryllup – 48 års bryllupsdag!

Feir førtiåtte års ekteskap
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

I Norge er det en lang tradisjon for å feire bryllupsdagene sine, gjerne med familie og venner tilstede. Noen velger å feire bare jubileer, andre hvert femte år og andre igjen hvert eneste år. Uansett hva man velger, er det viktig å sette av tid til hverandre og feire livet og kjærligheten man deler. Et selskap for å feire førtiåtte års ekteskap er både koselig og minnerikt, og vil gjøre bryllupsdagen ekstra spesiell.

Feir besteforeldrenes sinkbryllup

Skal du feire besteforeldres sinkbryllup må du finne en spesiell gave som passer både bestefar og bestemor. Du kan finne fantastiske gaver i alle prisklasser.

Husk at det viktigste for besteforeldrene er at det er en tanke bak gaven og at den er gitt med hjertet. Vi gir deg nedenfor noen flotte tips til både generelle og konkrete gaver til feiringen av 48 års bryllupsdag. Trenger du flere ideer, kan du lese gjennom vår fullstendige oversikt over gaver.

Gaver som passer til besteforeldres sinkbryllupsdag

Ting du kan tenke over når du leter etter gaver er:

  • hvilke interesser paret har felles
  • hvordan helsen deres er
  • trenger de fornying av noe
  • er det behov for nye utfordringer

Ektepar med 48 års ekteskap bak seg trenger svært lite. De ønsker seg opplevelser og tid sammen med barn og barnebarn. Minner har man tross alt med seg hele livet og de ønsker å samle på minner til seg selv, og gi barn og barnebarn gode minner på veien. Gaver som bidrar til dette, vil besteforeldre sette pris på.

Et flott bilde å henge på veggen

En familietur til et sted der man kan oppleve nye ting sammen eller en fisketur på fjorden hvor de kan se barnebarnas glede over å fange storfisken.

En photosession med familien gir også mulighet til å lage en flott fotobok med bilder av alle i familien, eller et flott bilde å henge på veggen. Eller hva med en topptur i fjellet om paret elsker å gå i fjellet. Opplevelser finnes i alle varianter og prisklasser. Fokuset er å tilbringe tid sammen!

Gode forbruksvarer er andre gaver som generelt blir satt pris på. Kvalitetsprodukter som gir en luksuriøs følelse i hverdagen, vil bringe glede til paret. En ny og spennende oppskrift med tilhørende matvarer er en super gave å gi til besteforeldre.

Gode gaveideer til feiringen