Gode gaveforslag til kvikksølvbryllupet: 47 års bryllupsdag!

Gode gaveforslag til kvikksølvbryllupet: 47 års bryllupsdag!

En sterk og solid forening mellom to mennesker
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

En feiring av førtisyv års ekteskap er en flott begivenhet som viser et sterkt og solid samhold mellom to personer. Å kunne markere bryllupsdagene med et selskap gjør feiringen ekstra spesiell for ekteparet, og gjestene får ta del i deres unike kjærlighet og historie sammen. Det er en glede å kunne delta i en unik feiring av et livslangt forhold mellom mann og kone.

Det gjør gaven ekstra utfordrende

Til selskapet må du finne en gave som kan glede paret og et antrekk som passer til feiringen. Vi har skrevet en artikkel om kleskoder der du finner forklaring på kleskodene og kan hente inspirasjon til antrekket ditt.

Gaven er som regel det man bruker mest tid på om man ikke umiddelbart vet hva man vil kjøpe. En presang til kvikksølvbryllupet må være noe som gleder både mannen og kona, da det er en pargave. Det gjør gaven ekstra utfordrende, men også unik når du finner den perfekte gaven!

Nedenfor finner du flere gode råd til generelle gaver, samt noen av våre beste gavetips til et eldre ektepar. Ønsker du å se over flere gaver, kan du lese i vår liste over fantastiske gaver.

Hvilken gave passer til både mann og kone?

Et par som har vært gift i 47 år har alt de trenger og mere til. Ofte har de svært få ønsker til bursdager, jul og bryllupsdager, noe som medfører at gaver må tenkes godt igjennom. Mange vil sette pris på gaver “som forsvinner” og ikke opptar plass, med mindre gaven er særdeles unik og spesiell.

Alle setter pris på unike og gode forbruksvarer av ypperste kvalitet. Dette er produkter som bidrar til luksusfølelsen og som man sjelden unner seg selv. Det kan være alt fra fantastiske kremer med god lukt til spesielle matvarer paret kan nyte sammen. Forbruksvarene trenger ikke være dyre selv om de er unike. Tenk heller på hva de kan gi ekteparet av glede og luksus i hverdagen!

Spesiell mat paret kan nyte sammen

Det som stadig oftere gis er opplevelser. Opplevelsesgaver finnes innenfor alle kategorier og prisklasser, så her må du tilpasse opplevelsen til parets interesser og helse, eller gi en opplevelse som gir avbrekk fra hverdagen og nye utfordringer. Hva med en kveld på stand-up show eller en reise til et sted de elsket å være tidligere i ekteskapet.

Spesielt godt egnede gaver til kvikksølvbryllupsdagen