Gaver til feiring av lavendelbryllupet – 46 års bryllupsdag!

Gaver til feiring av lavendelbryllupet – 46 års bryllupsdag!

Bryllupsdager på en positiv og kjærlig måte
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

I vårt samfunn er det stadig færre ekteskap som kan feirer førtiseks års bryllupsdag. Desto viktigere blir det at man markerer alle bryllupsdagene sine på en positiv og kjærlig måte. Et selskap med familie og venner gjør feiringen av lavendelbryllupet ekstra koselig da man kan dele kjærligheten med de som er viktigst i livet.

46 års bryllupsdag kalles lavendelbryllup

En gave som passer til et eldre ektepar som har 46 års bryllupsdag kan være vanskelig å finne, men vi har flere råd og tips om flotte gaver som passer til både mann og kone.

Vi har også en fullstendig liste over gaver til bryllup der du finner mange flotte gaveforslag. Om du har lyst til å bruke dagens navn som base for gaven, blir førtiseks års bryllupsdag kalt lavendelbryllup. En flott lavendelplante til hagen, eller en såpe med lavendellukt, er koselig å få og vil minne paret på feiringen i lang tid.

Hva passer å gi i gave til lavendelbryllupsdag?

Etter 46 år sammen er det svært lite ekteparet trenger, og vil de ha noe kjøper de det som regel selv. Men det kan være ting som er modne for utskiftning som kan være supre gaver å få, så det er verdt å undersøke om de ønsker å bytte ut noe de allerede har til noe nyere og mer moderne.

Unik middag med mange retter

Eldre ektepar som har familie ønsker seg ofte minner og opplevelser sammen med barn og barnebarn. Gaver som bidrar til at storfamilien kan tilbringe kvalitetstid sammen er gode og unike gaver som gir minner ektefellene kan ta med seg videre.

Opplevelsesgaver blir stadig mer populære å gi, og man kan finne organiserte opplevelser innen alle kategorier. Alt fra et kurs for å lære noe nytt, en spennende reise og en unik middag med mange retter til en kanalbåttur med familien. Man kan finne flotte opplevelser som passer til alle aldre og personligheter!

Ønsker du å gi noe til paret som de kan kose seg med, er gode kvalitetsprodukter tingen. Litt eksklusive forbruksvarer gir en følelse av luksus i hverdagen og kan bidra til at paret skaper nye og gode minner sammen som de tar med seg videre i ekteskapet.

Flotte gaver til ekteparets spesielle dag