Gaveideer til feiringen av safirbryllup, 45 års bryllupsdag!

Gaveideer til feiringen av safirbryllup, 45 års bryllupsdag!

Feiring av safirbryllup
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Tradisjonen med å feire bryllupsdager er lang og god. Mange synes det blir morsommere med årene å feire bryllupsdagen med en fest. 45 års bryllupsdag markeres ofte med et selskap med venner og familie. Det er koselig og rørende å kunne delta i en feiring av safirbryllupet, en feiring av en solid kjærlighet mellom to personer.

Styr unna personlige gaver

Til selskapet må du forberede deg med både gave og antrekk. I vår artikkel om kleskoder til bryllup får du noen tips om klær og en forklaring på ulike kleskoder.

Kjøp av gave er ofte en utfordring, og blir ikke enklere når du skal kjøpe en bryllupsgave til noen som har vært gift i førtifem år. Vi anbefaler generelt at man styrer unna personlige gaver. Dersom du ikke kjenner paret svært godt, kan det bli feil selv om du gjør ditt beste. Vi gir deg nedenfor noen tips på veien og våre fem beste gaveforslag til dagen.

Gave til feiringen av safirbryllupsdag – hva skal du gi?

En gave til venner og families bryllupsdag kan være vanskelig å kjøpe da det skal passe begge ektefellene. Som nygift trenger man ofte ting til hus og hjem og mange får praktiske husholdningsartikler og interiørgjenstander til bryllupet. Etter 45 år sammen har man normalt sett alt man trenger, og dersom paret ikke har spesifikke ønsker kan være utfordrende å finne den perfekte gaven.

Nyte sammen blir ofte satt pris på

Vi anbefaler at gaven bidrar til luksusfølelsen! Det kan være en reise eller en opplevelse, eller noe som skaper luksus i hverdagen. Forbruksvarer av ekstra god kvalitet som paret kan nyte sammen, blir ofte satt pris på. Du finner flere gode gaveideer i vår fulle liste over gaver vi vet blir satt pris på.

Alle bryllupsdager har egne navn og ønsker du å gi en kreativ gave, kan du basere gaven på navnet. 45 års bryllupsdag kalles safirbryllup. En safir er en vakker blå edelsten.

Noen av våre fineste gaveforslag