Gode gaver til venners messingbryllup – 42 års bryllupsdag

Gode gaver til venners messingbryllup – 42 års bryllupsdag

Ekstra hyggelig for ekteparet
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

De fleste ektepar feirer bryllupsdagene sine hvert år og stadig flere velger å invitere gjester til et hyggelig selskap. En sammenkomst for å feire førtito års bryllupsdag gjør markeringen av dagen ekstra hyggelig for ekteparet, og det er stas å kunne dele kjærligheten med venner og familie.

Gi paret en liten hilsen på dagen

Den lange tradisjonen for å feire alle bryllupsdagene er viktig for å bevare båndene mellom ektefellene og fortsette å styrke ekteskapet de har. Det er svært hyggelig å bli husket på når man feirer viktige dager.

Enten du skal i selskap, eller ønsker å gi paret en liten hilsen på dagen, kan det være en utfordring å finne en passende gave. Vi har gode forslag til deg, og du kan i tillegg lese i vår komplette liste over presanger til bryllupsdager.

De beste gavene til feiringen av 42 års ekteskap

Det kan være en utfordring å finne en gave som passer til både mann og kone, men det er viktig at en gave i anledning bryllupsdagen er tilpasset til dem begge. Det er tross alt en felles feiring av deres kjærlighet! Gaven må være noe begge blir glade for og som reflekterer hvor mye du setter pris på å ha dem i livet ditt.

Setter pris på å ha dem i livet ditt

Gaver som skaper minner og samhold, samt sterkere bånd mellom ektefellene og kvalitetstid, er presanger ektepar som feirer 42 års bryllupsdag vil sette pris på.

  • En middag for to
  • En reise i fellesskap med gode venner
  • En guidet fjellklatringstur
  • En helg på spa for total avslapning.

Alle disse er forslag på flotte opplevelsesgaver som gir et avbrekk og en annen utfordring i hverdagen. I tillegg er gode og eksklusive forbruksvarer som skaper luksus i hverdagen suksessrike gaver. Både forbruksvarer og opplevelser kommer i mange varianter, kan tilpasses alle og det er bare lommeboka og fantasien som setter grenser.

Alle bryllupsdagene gjennom livet har unike navn. Navnet kan variere fra land til land, og finner du ikke et navn du liker i Norge, kanskje du finner et i Frankrike? I Norge heter 42 års bryllupsdag messingbryllup. En unik gave til paret kan derfor baseres på messing og for alltid minne paret på denne bryllupsdagen.

Gode gaver til feiringen av parets dag