Gave til feiringen av 39 års bryllupsdag – jupiterbryllup!

Gave til feiringen av 39 års bryllupsdag – jupiterbryllup!

Trettini års bryllupsdag
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Et ektepar trenger flere verktøy for å bevare et godt ekteskap og en dyp kjærlighet. Blant disse verktøyene finner vi dater, daglige kjærtegn og feiringen av bryllupsdager. Ved å feire trettini års bryllupsdag, feirer de jobben de har gjort for å holde på hverandre gjennom livets mange utfordringer.

Tradisjonelt er feiringen av bryllupsdagene er privat affære for ekteparet, men i tråd med tiden er det flere som velger å invitere de viktigste i livet til selskap for å markere dagen. Det gjør dagen ekstra spesiell og koselig.

Noen av våre aller beste gavetips

I vår fullstendige liste over fantastiske gaver finner du mange gode forslag til presanger til ekteparet. Vi deler nedenfor noen av våre aller beste gavetips som kan tilpasses både lommeboken og paret som skal motta gaven. Det viktigste for en presang til bryllupsdagen er at den passer til både mann og kone, da dette er deres felles dag.

Hva er en spesiell gave til vennene?

En vellykket gave må være gjennomtenkt og tilpasset de som mottar gaven. Den skal også være en glede å gi. Dette kan være utfordrende, men ikke umulig. Tenk over parets interesser, livssituasjon, felles hobbyer og tidligere uttalte ønsker.

De fleste vil sette pris på å få en opplevelsesgave som gir et avbrekk og litt spenning i hverdagen. En opplevelse kan være fartsfylt, lærerik, velsmakende, utfordrende eller behagelig. Det er bare fantasien som setter grenser! Opplevelsen må vurderes ut fra personlighetene og helsen til ekteparet, men enhver opplevelse gir paret mulighet til felles minner og kvalitetstid, og vil styrke båndene mellom dem.

Utfordrende eller hyggelig opplevelse

Ellers er gode og unike forbruksvarer fantastiske gaver. En eske med spesielle matvarer, og en tilhørende oppskrift, bidrar til kvalitetstid der paret kan lage mat og ha et hyggelig måltid sammen. Ta gjerne med en god drikke, så er middagen komplett!

Våre fem fineste gaver til dagen