En fin gave til foreldres lijebryllup: 38 års bryllupsdag!

En fin gave til foreldres lijebryllup: 38 års bryllupsdag!

Kjærlighet og ekteskap mellom to mennesker
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Planlegges det en feiring av dine foreldres trettiåtte års bryllupsdag? Feiringen av bryllupsdager er en lang og tro tradisjon som bidrar til å bevare kjærligheten og ekteskapet mellom to personer. Et selskap for å markere dagen er koselig for både ekteparet og gjestene som får være med å dele gleden og kjærligheten.

Til feiringen må du kjøpe en gave som passer til dine foreldre, en gave som både mor og far kan sette pris på. Det kan være litt vanskelig, men vi har flere gode forslag på gaver som lett kan tilpasses alle samt at vi har funnet frem våre fem beste presanger til ektepar på denne dagen. I tillegg kan du lese listen vår over fantastiske gaver for å få flere tips til flotte presanger til feiringen.

Les også listen vår over flotte gaver

Når du mottar invitasjonen står det noe om kleskode. Er du usikker på hva denne koden betyr eller trenger noen forslag til antrekk, kan du finne gode råd i vår artikkel om kleskoder her. Hovedregelen er å pynte seg slik at det passer både personligheten til ekteparet som feirer, deg selv og stedet selskapet er lagt til.

Hva gir man i gave til foreldrene sine?

Nå som foreldrene dine har vært gift i snart 40 år kan det være de trenger å fornye noen ting og som nær familie vet du litt om deres ønsker og tanker. Finnes det møbler eller praktiske ting som er modne for fornyelse, vil dette være flott å få i gave på bryllupsdagen.

Opplevelsesgaver blir stadig mer populære, og det er ikke så rart. Dette er gaver som gir et avbrekk i hverdagen og noe alle generelt setter pris på. Disse opplevelsene kan være kulturelle, fartsfylte, aromatiske, unike eller rolige. Det kommer helt an på hva foreldrene dine liker eller kanskje bør utfordres på. Trenger de en ny, felles hobby, er det fantastisk å kunne få et kurs innen noe de kan drive med sammen.

På et vakkert eller spesielt sted

Ellers vil alle foreldre sette pris på tid sammen med barna sine. Denne tiden kan være alt fra felles piknik i parken til en reise til utlandet med storfamilien. Hva med å ta familiebilder på et vakkert eller spesielt sted? Disse bildene kan foreldrene dine få i gave slik at de kan skryte av sine barn og barnebarn til sine venner og bekjente.

Utover dette er det moro å kunne gi en gave som viser tilbake på bryllupsdagen i seg selv. Alle bryllupsdagene har ulike navn og 38 års bryllupsdag heter liljebryllup. En gave basert på liljer vil være en ypperlig gave!

De fem beste gavene