Gavetips til feiringen av 37 års bryllupsdag – kjevlebryllup

Gavetips til feiringen av 37 års bryllupsdag – kjevlebryllup

Merk bryllupsdagen din
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

En markering av trettisyv års bryllupsdag er en feiring av et langt og godt ekteskap som har seiret over motgang og blitt styrket i medgang. Det er stadig flere som velger å feire bryllupsdagene sine med et selskap hvert år. Det er en hyggelig tradisjon å markere bryllupsdagene sine, og et selskap gjør feiringen ekstra koselig både for ekteparet og gjestene. Gjestene får ta del i en unik og sterk kjærlighet mellom to personer, og være med på å feire et trygt ekteskap.

Liste over fantastiske gaver

Vi ønsker alle å gi en perfekt, unik og spesiell gave når vi først gir gaver, men dette er ikke alltid like enkelt. I anledning bryllupsdagen må gaven dessuten passe både mann og kone.

Nedenfor finner du flotte forslag til gaver som vi vet blir satt pris på, og som kan tilpasses ekteparet. Og trenger du enda flere ideer kan du lese vår fulle liste over fantastiske gaver.

En unik gave som vil minne ekteparet om denne bryllupsdagen, er en gave som speiler tilbake på bryllupsdagens navn. Alle dagene har egne navn og 37 års bryllupsdag heter kjevlebryllup. Hva med en god kjevle i marmor til de som liker å bake?

Flotte gavetips til venners kjevlebryllupsdag

Etter 37 år sammen trenger paret svært lite, men det kan være de trenger å fornye ulike ting i hjemmet. Dette vil være gaver de setter pris på og kan benytte i mange år fremover, og som lett kan tilpasses ditt budsjett. Ønsker du å kjøpe noe dyrere, kan du spleise med andre gjester.

Gode matvarer settes pris på

Gaver som er flotte å få er ting som gir et avbrekk fra hverdagens kjas og mas og mulighet til kvalitetstid for ekteparet. Gode og unike forbruksvarer, som for eksempel spesielle oljer til matlaging og gode matvarer, blir satt pris på. For de som ikke liker å få gjenstander som opptar plass vil dette “bli borte” etterhvert.

Konsertbilletter, en reise, en spesiell middag, et kurs, en guidet tur i en ny by eller fotografering. Alle opplevelsesgaver blir generelt svært godt mottatt, og er gaver som virkelig gir ekteparet en boost i samlivet og minner for livet.

Fantastiske gavetips til parets feiring