Flotte tips til gaver til 36 års bryllupsdag: satengbryllup!

Flotte tips til gaver til 36 års bryllupsdag: satengbryllup!

Arranger en fest med familie og venner
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

En lang og tro tradisjon i et ekteskap er feiringen av bryllupsdagene hvert år. De fleste feirer fortsatt dagene på tomannshånd med en god middag ute eller en helg på hotell, men det er stadig flere som velger å arrangere et selskap med familie og venner årlig. Et selskap setter en liten spiss på feiringen og det er ekstra koselig å kunne markere dagen, og feire kjærligheten, sammen med de som er viktige i livet.

Et selskap for dine kjæres trettiseks års bryllupsdag er en dag for feiring av parets solide ekteskap, deres felles kjærlighet og deres fremtid. Til dette selskapet må du planlegge hva du skal ha på deg og en flott gave til mann og kone. Trenger du forslag til klær, kan du lese vår artikkel om kleskoder og få gode råd.

Flott gave til mann og kone

Gaven er ofte det mest utfordrende, da det å finne en gave som passer begge partene av ekteskapet kan være vrient. Vi gir deg gode forslag til generelle og spesifikke gaver som passer til et par som feirer satengbryllup.

Hver bryllupsdag har sitt eget navn og du kan finne en gave som baseres på dagens navn for å gi paret noe unikt og spesielt. 36 års bryllupsdag kalles satengbryllup, så hva med et fantastisk mykt og eksklusivt sengesett?

Gaver du kan gi som blir satt pris på

I og med at et par etter 36 år sammen har alt de trenger må man se etter hva som kanskje kan byttes ut og fornyes, om man vil gi noe til hus og hjem. Har ektefellene en felles interesse, er påfyll til denne interessen en flott gave. Mangler de en felles hobby, kan det være fantastisk å få et kurs i en helt ny hobby som de kan gjøre sammen!

Å fylle opp denne interessen er en flott gave

Generelt vil alle sette pris på en gave med luksusfølelse. Gode og unike forbruksvarer faller som regel i smak. Opplevelser, alt fra konsert til spa, gir avbrekk fra hverdagen og muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen – noe ethvert ektepar trenger.

Vil du ha flere tips om konkrete gaver du kan gi, har vi en liste over fantastiske gaver til ektepar. Her finner du flotte ting som passer til ulike personer og budsjetter.

Topp fem av våre gaveforslag