Gaver til feiringen av 35 års bryllupsdag – korallbryllup!

Gaver til feiringen av 35 års bryllupsdag – korallbryllup!

Etter 35 år sammen
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Det må jobbes for å bevare et solid ekteskap og en sterk kjærlighet. Et av ekteparets viktigste verktøy i dette arbeidet, er feiringen av bryllupsdagen hvert år. Dette er en dag for å reflektere over tiden som har gått, all mot- og medgang de har vært gjennom og hvilke planer de har for fremtiden.

Det er en dag for å sette ekstra fokus på kjærligheten de deler og livet de har sammen, og huske tilbake på hvorfor de valgte hverandre. Trettifem års er en merkedag som ofte feires med et selskap for familie og venner. Etter 35 år sammen har man en god og nær omgangskrets som det er hyggelig å inviterer til fest!

Noen tips til antrekket du kan velge

Som gjest i korallbryllupet må du tenke over hvilke klær du skal ha på og hva du skal kjøpe i gave. Dette kan jo være en utfordring for alle og enhver!

Vi har laget en artikkel om kleskoder til bryllup som du kan lese her. Du får forklaringer på kleskoder og noen tips til antrekket du kan velge. Når det gjelder gaver anbefaler vi sjelden å kjøpe det som omtales som personlige gaver. Men vi gir deg nedenfor noen råd på veien og en liste over utvalgte gaver som generelt blir satt stor pris på.

Hva kan du vurdere til noen som feirer 35 års korallbryllup?

Som nygift ønsker man seg ofte husholdningsartikler og andre praktiske ting til hus og hjem, men når man har vært gift i 35 år har man som regel alt man trenger. Paret har ikke så mange ønsker og gaven må derfor være gjennomtenkt og tilpasset paret slik du ser det. Det må være en gave du gleder deg til å gi bort og som kommer fra hjertet.

Dyre forbruksvarer til hverdagen

Vi anbefaler å gå for litt dyrere luksusvarer som ekteparet kanskje ikke prioriterer å bruke penger på, men som kan gi litt luksus i hverdagen eller på ferien. Dette kan være alt fra turutstyr om paret er aktive turmennesker, en opplevelse eller litt dyrere forbruksvarer til hverdagen.

Finn noe som kan passe både mann og kone, da en gave til bryllupsdagen er en gave til paret samlet. Du kan ta en kikk på vår fulle liste over ulike bryllupsgaver her om du ønsker flere gode forslag til presanger.

De ulike bryllupsdagene har ulike navn, noe som innebærer at du kan basere en kreativ gave på dagens navn. Koraller er fargerike og kommer fra havet, og mulighetene for en kreativ og spesiell gave er mange.

Noen av de beste gaveideene