34 års bryllupsdag – flotte gaver til feiring av marsbryllup

34 års bryllupsdag – flotte gaver til feiring av marsbryllup

En trettifjerde bryllupsfeiring
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Vi feirer våre bryllupsdager både på grunn av tradisjoner og fordi det er viktig for å bevare kjærligheten. En markering av trettifire års bryllupsdag vil styrke båndene mellom ektefellene, og kan være en fantastisk koselig begivenhet å feire med familie og venner.

Klær du kan bruke i selskapet

Er du invitert i et selskap for å feire venner eller families marsbryllup, må du finne en gave som passer både mann og kone. Dette kan være utfordrende, særlig om paret ikke har kommet med ønsker, men vi har tips til deg om supre gaver du kan gi paret på bryllupsdagen.

Til selskapet må du også forberede et antrekk som passer. I vår artikkel om kleskoder i bryllup finner du forklaringer på kodene samt forslag til klær du kan bruke i selskapet.

En fantastisk gave til ekteparets marsbryllupsdag

Det finnes ikke bare en perfekt gave, men flere. Om en gave er perfekt eller ikke kommer an på forholdet mellom giver og mottaker, om den er gjennomtenkt og kommer fra hjertet og om den er tilpasset de som får gaven. Gi en gave du har brukt tid på å finne, en gave som du liker og tror paret kommer til å like og som kan gi ekteparet noe ekstra i hverdagen.

Generelt vil en gave som gir en luksuriøs følelse og et avbrekk fra hverdagen være supre gaver å motta. Ekteparet som feirer 34 års bryllupsdag har antagelig alt praktisk de trenger, og vil sette pris på muligheten til en luke av kvalitetstid sammen som kan bidra til nye og gode minner.

Kan bidra til nye og gode minner

Forbruksvarer av ekstra god kvalitet, som for eksempel gode og unike matvarer, er fantastisk å få. Opplevelser som reiser, konserter, kurs for nye aktiviteter eller utfordringer vil skape avbrekk, minner og bånd for ekteparet.

Du finner mange flotte forslag til presanger i listen vår over supre bryllupsgaver. Her kan du ta utgangspunkt i eget budsjett og finne en gave du liker. Finner du en gave som koster for mye, kan du høre med andre gjester om de vil spleise på en dyrere gave.

5 flotte gaver til ekteparet