Tips om gaver til kjæres grytebryllup – 32 års bryllupsdag!

Tips om gaver til kjæres grytebryllup – 32 års bryllupsdag!

Familie og venner som får delta
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Stadig flere velger å feire bryllupsdager hvert år og mange inviterer også til årlig selskap for å feire kjærligheten. Tradisjonen for å markere bryllupsdagene sine er fantastisk koselig både for ekteparet, og for familie og venner som får delta i feiringen. Feiringen av trettito års bryllupsdag er et viktig verktøy for å bevare ekteskapet og kjærligheten.

Finn flere ideer til gaver

Har du venner, eller familiemedlemmer, som skal feire 32 års bryllupsdag? Da har du kanskje lyst til å kjøpe en gave enten du skal i selskap eller ikke.

Vi har tips til noen flotte gaver som de aller fleste vil sette pris på, og har også funnet frem våre fem beste forslag. Og skulle du trenge flere tips kan du finne flere tips til gaver i vår fulle liste over flotte bryllupsdagsgaver.

Flotte gaver til venners 32 års grytebryllup

Et par som har vært gift i over tretti år har det de trenger og ønsker seg svært lite. En perfekt gave kan være vanskelig å finne, og det gjelder særlig når du skal finne en gave som passer både mann og kone. Gaven må være gjennomtenkt og gi paret det lille ekstra.

Generelt vil en gave som gir en luksusfølelse i hverdagen bli satt pris på. Forbruksvarer av ekstra god kvalitet gir paret muligheten til å lage et avbrekk i hverdagen og tilbringe ekstra kvalitetstid sammen. Hva med en gaveeske med gode matvarer sammen med en oppskrift?

Parets mulighet til å ta en pause

Andre gaver som passer å gi til venner eller families grytebryllup er opplevelser. En opplevelsesgave kan være alt fra konsert, unik middag og go cart til en guidet tur i fjellet. Hvilken opplevelse som passer for ekteparet, er det bare fantasien (og lommeboken) som setter grenser for. Tenk over hva paret trenger, har helse til og ville satt ekstra pris på.

Det går også an å ta utgangspunkt i de ulike bryllupsdagenes navn, som i år er grytebryllup, for å finne en minnerik gave. Hva med en ny turkjele til de som er glad i skog og mark?

En gave til foreldrene dine på deres bryllupsdag

Etter 32 år sammen

Foreldre sier jo ofte: “vi ønsker oss bare snille barn”. Etter 32 år sammen har som regel barna egne liv utenfor huset, og de fleste har flyttet ut. En gave fra barna, som foreldrene alltid vil sette pris på, er tid sammen! Hva kan storfamilien gjøre sammen?

  • En reise for å oppleve et nytt sted
  • En morsom dag fylt med ulike aktiviteter i parken.
  • En photosession for familiens medlemmer, sammen og hver for seg, fører ofte til mye latter og glede.

Alt familien gjør sammen vil skape gode minner som alle kan ta med seg videre i livet! Det vil også knytte sterkere bånd blant familiemedlemmene.

Andre flotte gaver til paret