En flott gave til brokadebryllupet – 31 års bryllupsdag!

En flott gave til brokadebryllupet – 31 års bryllupsdag!

Familie og venner for en samling
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 6 juni, 2023

Feiringen av bryllupsdager er en lang, koselig og viktig tradisjon. Det å feire hverandre og kjærligheten man deler er viktig i et livslangt ekteskap, og stadig flere velger å samle familie og venner til en sammenkomst. Ekstra koselig er det for gjestene i slike selskap som får være med å hedre samholdet paret har og deres unike ekteskap.

gave som passer både mann og kone

Ekteparet som i år feirer trettien års bryllupsdag hadde stort jubileum for et år siden. Da fikk de mange flotte gaver, så hva kan du kjøpe til dem i år? Gaver er generelt vanskelig, og ekstra utfordrende kan det være å kjøpe en pargave som passer til både mann og kone.

Vi har noen tips til flotte gaver som vi av erfaring vet de fleste setter pris på, samt noen råd til generelle fantastiske gaver. Skulle du ønske flere gaveforslag kan du lese i vår omfattende liste over verdsatte gaver til bryllup og bryllupsdager.

Hva er en perfekt gave til ekteparet?

Nå er det slik at det sjelden finnes kun én gave som er perfekt. Det som er perfekt for mannen, er ikke nødvendigvis perfekt for kona. Dessuten kan en perfekt gave være en gave man overhode ikke har tenkt over selv, men som andre er sikre på at vil være fantastisk. Det viktigste er å finne en gave til brokadebryllupet som man tror vil passe paret og som kan gi dem noe ekstra i hverdagen.

mange nye minner

De fleste par som har vært gift i over tretti år vil sette pris på gaver som skaper minner. Dette kan være alt fra en arrangert piknik i parken, en konsert, en reise alene eller sammen med andre eller en fartsfylt tur på snøscooter. Slike opplevelser gir avbrekk i hverdagens normalitet og mange nye minner som paret kan se tilbake på sammen. Opplevelser vil styrke båndene partnerne har, og gi mange muligheter for samtaler og nye utfordringer.

Andre gaver som generelt blir godt mottatt, er unike, gode, spesielle eller litt dyrere forbruksvarer som skaper en luksusfølelse i hverdagen. Og ønsker du å gi en helt spesiell gave som symboliserer akkurat 31 års bryllupsdag, kan du ta utgangspunkt i bryllupsdagens navn. Alle bryllupsdagene har egne navn og i år kalles dagen for brokadebryllup. En gave med brokade vil for alltid minne paret om årets bryllupsdag.

5 verdsatte gaver til brokadebryllupsdagen