En flott gave til parets 30 års bryllupsdag, perlebryllup!

En flott gave til parets 30 års bryllupsdag, perlebryllup!

Såkalte store bryllupsdager
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Feiringen av bryllupsdager er en lang tradisjon. Fra gammelt av har man særlig feiret de runde, såkalte store bryllupsdagene. Et selskap i anledning perlebryllup er både rørende, koselig og mange ganger veldig morsomt. Det er rett og slett en fantastisk begivenhet for venner og familie i tillegg til ekteparet!

Skal du i selskap til et par som har 30 års bryllupsdag? Da er du en av personene i omgangskretsen som ekteparet setter pris på og ønsker å ha i livet sitt. Du vil få ta del i en unik og livslang kjærlighet og være vitne til et sterkt ekteskap. Det er utrolig hyggelig å få ta del i en feiring av jobben ekteparet har lagt ned i sitt ekteskap og samliv.

Finn den rette gaven

Hvis du ikke tidligere har vært med i feiringen av en bryllupsdag, er det noen ting du må tenke over. Du må finne riktig gave, og et antrekk som passer til denne fantastiske bryllupsdagen! Vanligvis står det skrevet i invitasjonen hva som gjelder når det kommer til klær. Er du usikker på hva koden betyr, kan du ta en titt i vår artikkel om kleskoder til bryllup her.

Gaver er både den morsomste og den vanskeligste delen av forberedelsene dine. Vi gir deg noen råd på veien om hva du bør tenke på, noen flotte gaveforslag alle setter pris på, og en liste over våre beste bryllupsgaver. Er du skikkelig usikker, tenk over hva de ulike bryllupsdagene kalles og finn en gave som peker tilbake på dagens navn. Tretti års bryllupsdag heter perlebryllup, så en gave med perler vil være flott.

En perfekt gave til ekteparets tretti års jubileum

Å kjøpe en gave kan være vanskelig i alle sammenhenger, men er ikke enklere når du skal kjøpe en felles gave til et ektepar. Etter tretti år sammen har dessuten paret det de trenger i hverdagen, så her må du virkelig vurdere hva som kan passe. Som nygifte ønsket de seg kjøkkenutstyr, servise og andre praktiske ting til huset, men dette er ikke like aktuelt for et par som feirer 30 års bryllupsdag.

Å kjøpe en gave kan være vanskelig i alle sammenhenger

Våre hovedråd er å styre unna personlige gaver da dette kan være vanskelig å treffe på, om du ikke kjenner paret svært godt og vet hva de ønsker seg og liker. Mer luksuriøse gjenstander eller forbruksvarer tas som regel godt imot. Vurder gaver som kan gjøre hverdagen litt ekstra koselig og spesiell. Hva med en opplevelse eller en reise? Eller forbruksvarer av god kvalitet som bidrar til litt luksusfølelse?

Ønsker du å gi en gjenstand, men fortsatt er usikker etter våre forslag, skal du vite at vi har gjort researchen vår og funnet frem til mange flotte gaver som vi vet blir satt pris på. Disse kan du lese mer om her, og få mange gavetips til fantastiske bryllupsdagsgaver.

Gave til foreldre på bryllupsdagen

Er det dine foreldre som skal feire tretti års bryllupsdag? Som barn ønsker man jo å gi foreldrene sine en gave som de setter ekstra stor pris på, som viser hvor glad man er i foreldrene og hvor viktig de er. Det viktigste i foreldres liv er barna, og eventuelle barnebarn, de har. Mange vil derfor sette pris på gaver som innebærer tid med familien som helhet.

Du ønsker å gi foreldrene dine en gave

Hva dine foreldre vil sette mest pris på er det du som vet aller best, men noen tips til fantastiske gaver til foreldre er:

  • Fotografering – inviter foreldrene dine til photoshoot sammen med resten av familien. Samle barn og barnebarn og ta bilder som dere kan samle i et album og henge på veggen. Dette kan gjøres både profesjonelt og av en venn som er god til å ta bilder.
  • En reise – en familietur eller en tur for mor og far alene.
  • Inspirasjon til å teste ut nye hobbyer – gavekort på blant annet golfkurs eller felles malekurs er gode gaver.

Fem supre gaveideer