Flotte gaver å gi til lærbryllupet –  3 års bryllupsdag!

Flotte gaver å gi til lærbryllupet –  3 års bryllupsdag!

Vanligvis preget av erindring
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Feiringen av lærbryllup er som regel preget av mimring, og en koselig og uformell atmosfære. Ofte er markeringen av dagen noe paret gjør alene, på en romantisk date, men noen velger også å invitere til selskap. Alle setter pris på å bli lagt merke til på viktige dager og en liten gave til paret på deres bryllupsdag viser at du setter pris på dem.

Lurt å bruke litt tid på å velge gaven

En gave eller en oppmerksomhet til ekteparet kan være så mangt. Som regel er det lurt å bruke litt tid på å velge gaven så du får en gave både du og paret vil like. En personlig gave kan lett slå feil ut om du ikke vet eksakt hva som passer. Trenger du flere tips enn du får nedenfor, kan du lese vår komplette liste over gaver til bryllup her.

Skal du i selskap i anledning lærbryllupsfeiring må du tenke over hvilke klær du skal ha på. Som regel gis det beskjed i invitasjonen om hvilken kleskode som gjelder, men trenger du flere tips vedrørende antrekk, kan du lese vår artikkel om klær til bryllup her.

Hva bør du vurdere når du leter etter gave?

Til bryllupet for tre år siden ønsket paret seg spesifikke ting. Dersom du ønsker å gi noe som paret ikke har fått enda fra denne listen, er jo gaven enkel å finne. Da velger du noe ut fra deres ønskeliste som er innenfor ditt budsjett.

Som hovedregel kjøper man en dyrere gave til større jubileer, som sølvbryllup og gullbryllup, og en rimeligere gave til de andre bryllupsdagene. Du må selv bestemme deg for et budsjett som passer din økonomi og velge en gave i forhold til det. Dersom du ønsker en dyrere gave, er et spleiselag en veldig god ide. Da kan dere sammen kjøpe en fantastisk gave til ekteparet.

Paret ønsket spesifikke ting

Generelt vil flotte og gode forbruksvarer som gir en luksusfølelse i hverdagen være fantastiske gaver å gi! Da kan paret kose seg litt ekstra sammen i en ellers travel uke. Reiser og unike opplevelser som gjør at de får et avbrekk fra hverdagen, og kan tilbringe kvalitetstid sammen, vil gi paret koselige minner å ta med videre i ekteskapet.

Og dersom du etter våre råd og gavetips fortsatt er usikker på hva du skal gi, er et tips å følge de ulike bryllupsdagenes navn. Noe i lær til parets 3 års bryllupsdag, lærbryllupet, er en unik og spesiell gave som de vil sette ekstra stor pris på.

Fantastiske gaver til 3 års lærbryllup