Gaveråd til feiringen av rosebryllup – 28 års bryllupsdag!

Gaveråd til feiringen av rosebryllup – 28 års bryllupsdag!

Det er viktig å ta vare på kjærligheten
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

For å bevare et godt ekteskap er det viktig å ta vare på kjærligheten. Det å feire bryllupsdagen hjelper paret med å tenke tilbake på hvorfor de valgte hverandre, tiden de har hatt sammen så langt og fremtidsplanene de har. Mange velger å feire med en date for to, mens andre velger å dele feiringen med familie og venner.

Fantastiske bryllupsgaver

Skal du delta i feiringen av tjueåtte års bryllupsdag må du finne en unik gave som passer til både mann og kone. Dette kan være en utfordring, men vi hjelper deg på veien med gode tips til flotte gaver som generelt blir satt stor pris på. I vår artikkel om fantastiske bryllupsgaver finner du enda flere gode forslag.

Hva er unike gaver du kan gi til 28 års rosebryllup?

Gaven begrenser seg bare ut fra hvilken økonomisk ramme du setter for deg selv, og denne rammen varierer ofte etter hvor nært forhold du har til ekteparet, om du skal i selskap og om du har god råd. Paret som feirer rosebryllup har antagelig alt de trenger og ofte få ønsker.

I og med at alle bryllupsdagene har egne navn, kan du ta kjøpe en gave med utgangspunkt i bryllupsdagens navn. Rosebryllup er navnet på 28 års bryllupsdag, og en rosebusk til terrassen eller hagen kan være en fantastisk gave som skaper minner år etter år.

Par kan skape litt magi hver dag

Minner er noe vi samler på hele livet, og generelt vil gaver som skaper nye minner være flotte å få. Gode forbruksvarer så paret kan skape litt magi i hverdagen er en unik gave.

Dette er for eksempel ingredienser de sjelden kjøper, med oppskrift, til en middag de kan lage sammen. Videre er opplevelser som havfiske for de fiske– og turglade, rafting for de som trenger en fartsfylt utfordring, vinsmaking for de som vil lære eller par-spa for de som trenger å slappe av, fantastiske gaver!

Tips til gaver som passer til feiringen av bryllupsdagen