Gaver til feiringen av 27 års bryllupsdag – knivbryllup!

Gaver til feiringen av 27 års bryllupsdag – knivbryllup!

Normalt å feire mange av bryllupsdagene
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Ektepar velger ofte å feire bryllupsdagene sine hvert år som et viktig ledd i arbeidet med å bevare et godt og solid ekteskap, samt hedre kjærligheten de har til hverandre. Det blir stadig mer normalt å feire mange av bryllupsdagene med enten et selskap eller en liten sammenkomst. Å kunne feire med de man er glad i, og liker å omgås, setter en ekstra spiss på feiringen av tjuesyv års bryllupsdag.

Skal på feiringen

Enten du skal i feiringen av knivbryllupet, eller du ønsker å gi dine venner en liten gave i anledning dagen, kan det å finne riktig gave være utfordrende. Vi gir deg noen tips på veien, pluss våre beste forslag. Du kan også lese gjennom vår store liste over bryllupsgaver for å få enda flere ideer.

Flotte gaver til venners 27 års knivbryllup

Generelt gir vi en litt dyrere gave om vi skal i selskap enn om det er en “liten ting bare fordi”. Men uansett hvor mye du velger å bruke, har vi forslag til gaver i alle prisklasser og som de fleste setter pris på. Finner du noe som egentlig er for dyrt, kan du vurdere å høre med andre om de vil spleise.

Tenk på hva du vil gi paret

De fleste vil sette pris på kvalitetsprodukter og opplevelser – ting som gir dem en følelse av luksus, eller en “utenfor normalen”-opplevelse. Dette kan være en kurv med gode matvarer, en konsert eller et klatrekurs. Det finnes ingen fasit, og mulighetene er uendelige!

Tenk på hva du ønsker å gi ekteparet som feirer bryllupsdag. Bør de utfordres til å teste nye hobbyer, trenger de kvalitetstid alene sammen, elsker de å lage mat og kunne likt å lære mer eller digger de å være ute og ville likt en guidet tur i fjellheimen?

Har du ønske om å følge opp bryllupsdagens navn, er dette også en god ide. Alle bryllupsdagene har sine egne navn, selv om navnene varierer fra land til land. I Norge kalles 27 års bryllupsdag for knivbryllup. En flott gave vil være en god kniv, enten til tur eller til kjøkkenet.

Våre 5 beste gaver til parets dag