De flotteste gavene til sølvbryllupet – 25 års bryllupsdag

De flotteste gavene til sølvbryllupet – 25 års bryllupsdag

Oftere vil du markere noen bryllupsdager
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Jo lengre man har vært gift, jo oftere vil man markere noen bryllupsdager litt ekstra. 25 års bryllupsdag feires ofte ved å inviterer venner og familie til en skikkelig sølvbryllupsfest med stor middag, musikk, dans og gode historier. Det er en vidunderlig dag for å feire kjærligheten mellom to personer, og man er heldig om man får delta i selskapet! Det er rørende å få være med å feire et langt og sterkt ekteskap.

I anledning sølvbryllupet må du selvsagt forberede både klær og gave. Vi har skrevet en artikkel om kleskoder for bryllup som du kan lese for å finne ut hva ulike kleskoder betyr. Der finner du tips til antrekk du kan bruke ut fra hva invitasjonen sier.

Vanskelig å vurdere hva som er riktig type gave

Det som oftest er en større utfordring, er kjøp av gave. Etter et lengre ekteskap har paret som regel alt de trenger og det kan være vanskelig å vurdere hva som er riktig type gave. Generelt bør man holde seg unna det som er personlige gaver om man ikke kjenner ekteparet svært godt og vet akkurat hva som kan passe.

Til de ulike bryllupsdagene kan man også vurdere gaver som passer til bryllupsdagens navn, om man skulle stå fast i valget av gave. Tjuefem års bryllupsdag heter jo sølvbryllup, så noe fint i sølv er en passende gave. Nedenfor får du noen tips om bryllupsgaver de fleste vil like, og et utvalg av våre beste gaveforslag.

Hva skal du gi i gave til feiringen av sølvbryllupdagen?

Det finnes ikke noe riktig eller galt når det kommer til gavekjøp, men noen retningslinjer bør likevel følges. Til et ektepar er det viktig at gaven er noe som kan glede både mann og kone og som vil gi dem felles minner.

De trenger ikke mye nytt til hus og hjem, men kan sette pris på litt mer eksklusive ting. En gave må gi paret det lille ekstra som kan minne dem om både deg og bryllupsdagen resten av livet. Det du gir må være gjennomtenkt og kommer fra hjertet.

Ektepar i en ellers travel hverdag

Vi anbefaler gaver som bidrar til hverdagsluksus, gaver som gjør at paret som feirer 25 års bryllupsdag kan kose seg litt ekstra. Tenk over om det finnes reiser, opplevelser eller forbruksvarer som vil gi denne luksuriøse følelsen for ekteparet. Et avbrekk fra hverdagen, enten det er tur i fjellheimen, middag ute eller et kurs for å utfordre til nye interesser, er kjærkomment for ekteparet i en ellers travel hverdag. Du kan også sjekke listen vår over gode gaver for flere flotte gaveforslag.

Fantastiske gaver til paret på jubileumsdagen