Gavetips til feiring av karatbryllupet – 24 års bryllupsdag!

Gavetips til feiring av karatbryllupet – 24 års bryllupsdag!

Det er viktig å huske hvorfor du valgte partneren din
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Oppdatert den 13 juni, 2023

En gammel tradisjon som blir viktigere med årene, er feiringen av bryllupsdager. Det er viktig å huske hvorfor man valgte partneren, og en markering av tjuefire års bryllupsdag er en ypperlig måte å minnes på hvor viktig man er for hverandre. Stadig flere feirer dagen med et selskap hvert år. Det å kunne dele markeringen av kjærligheten med andre gjør dagen ekstra spesiell og koselig, både for ekteparet og gjestene.

Kjærlighet de deler med hverandre

Er du så heldig at du skal i selskap i anledning karatbryllupet til dine venner, er du en av parets støttespillere og en viktig person i deres liv. Du får ta del i deres ønske om å bevare ekteskapet, og kjærligheten de deler med hverandre og omverdenen. Til selskapet må du finne frem antrekk og kjøpe gave.

Kleskoden til selskapet varierer etter hvor stort og hvordan dagen feires. Trenger du tips til antrekk kan du lese vår artikkel om kleskoder til bryllup. Gaven er som oftest det vanskeligste å forberede.

Man vil gjerne gi bort en perfekt og gjennomtenkt gave som faller i smak hos paret. Gaven må dessuten passe til både mannen og kona. Nedenfor finner du noen råd i forhold til generelle gaver samt fem gode gaveforslag. Du kan finne flere ideer til presanger i vår komplette liste over fantastiske gaver.

En perfekt gave til ekteparets feiring

Det viktigste et ektepar gjør er å se hverandre og vise hverandre at de er viktige. Helst bør man gjøre dette hver dag, gjerne gå på noen dater og ha kvalitetstid sammen alene noen ganger i måneden. Men det er ikke alltid like lett å få til i en travel hverdag. Av og til glemmer man hverandre litt bort i hverdagsrutinene og alt man trenger å gjøre.

Et par som har vært gift i tjuefire år vil generelt sette pris på en gave som bidrar til at de må stoppe opp, se hverandre og tilbringe tid sammen som et par.

Har vært gift i tjuefire år

En opplevelse er en flott og unik gave som kan baseres på parets personligheter, hvilke interesser de har eller er nysgjerrige på, og familielivet.

Kanskje vil de trenge barnevakt for å kunne benytte seg av opplevelsen de får og det er noe du kan ta med i din gave. Hva slags opplevelser mener du paret ville kost seg med, funnet spennende og interessante, eller kunne lært noe av? Det er utallige muligheter for en helt spesiell opplevelse innen mat, konserter, ulike kurs, lek og utfoldelse, natur, inne og ute – kun fantasien setter grenser!

Skulle du være skikkelig usikker på hva du skal gi, kan du ta utgangspunkt i denne bryllupsdagens navn. Alle bryllupsdager har egne navn og 24 år heter karatbryllup. Karat er en masseenhet som brukes for edelstener, perler og smykkestener.

Flotte gaver til karatbryllupsdagen