God gave til feiring av tulipanbryllup – 23 års bryllupsdag

God gave til feiring av tulipanbryllup – 23 års bryllupsdag

De viktigste verktøyene et ektepar
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Det å feire bryllupsdager er en lang tradisjon i flere av verdens land og det er stadig flere som feirer hvert år. Fra gammelt av feiret man som regel hvert femte eller tiende år, mens man nå ser på markeringen av bryllupsdagen som et av de viktigste verktøyene et ektepar har for å bevare et godt ekteskap.

Vanligvis gjort som par i Norge

Feiringen av tjuetre års bryllupsdag gjøres normalt sett på tomannshånd i Norge, selv om det blir mer og mer vanlig med en liten sammenkomst. Enten du skal i et selskap for å feire venners tulipanbryllup, eller du bare ønsker å gi dem en liten gave i anledning dagen, gir vi deg noen tips og råd på veien.

Husk at gaven skal passe både mann og kone, da en gave til bryllupsdagen er en gave til begge. Nedenfor finner du tips til gaver som passer alle, pluss våre fem beste gaveforslag. Dersom du ønsker flere ideer kan du finne disse i vår fulle liste over gaver til bryllupsdager.

Hva er en perfekt gave til tulipanbryllupsdagen?

Etter å ha vært gift i tjuetre år, kan det være paret trenger en påminnelse om å se hverandre i hverdagens travelhet. Det er lett å falle inn i rutiner og hverdag og glemme bort den romantiske delen av ekteskapet. En gave til et par som feirer tulipanbryllup kan være å tilrettelegge for en romantisk date, en opplevelse der paret styrker båndene mellom seg eller et kurs der paret kan oppleve noe nytt og spennende sammen.

Etter å ha vært gift i tjuetre år

God forbruksvarer i en kurv er også en fantastisk gave. Tenk hva en flaske bobler, kvalitetssjokolade og jordbær kan gjøre? Det er ikke så mye som skal til for å gi andre en positiv opplevelse, en følelse av luksus i hverdagen og det lille ekstra for å glede.

Alle de ulike bryllupsdagene har egne navn og navnet på 23 års bryllupsdag er tulipanbryllup. En stor bukett med fargerike tulipaner flott, eller tulipanløk til hagen som kan blomstre igjen og igjen, er koselig å få på bryllupsdagen.

5 gode ideer til gaver