Gaver til feiring av alliansebryllupet – 22 års bryllupsdag!

Gaver til feiring av alliansebryllupet – 22 års bryllupsdag!

Årlig bryllupsfeiring er et viktig verktøy
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

I arbeidet med å bevare et godt ekteskap, og et stekt kjærlighetsforhold, er feiringen av bryllupsdagen hvert år et viktig verktøy. Stadig flere velger å feire alliansebryllupet sammen med de viktigste i omgangskretsen, men de fleste feirer fremdeles dagen på tomannshånd.

Uansett hvordan man velger å markere sin tjueto års bryllupsdag, vil alle sette pris på å bli husket! En oppmerksomhet på dagen vil vise at du bryr deg om dem og gi paret det lille ekstra.

Har som regel det de trenger i hverdagen

Etter over tjue år som ektefolk har mann og kone som regel det de måtte trenge i hverdagen, så for å finne en gave som de vil verdsette må du tenke over parets personligheter og behov.

En gave til bryllupsdagen er en gave til begge partene i et ekteskap, og må tilpasses paret som en enhet. Vi kommer med noen generelle råd og noen spesifikke gaver som de fleste vil sette pris på å få til sin 22 års bryllupsdag. Du kan finne flere gaveforslag ved å lese vår store liste over de beste gavetipsene.

Hvilken gave passer til allianseparet?

Tjueto års bryllupsdag heter alliansebryllup, og som ved alle andre bryllupsdager kan du gå tilbake til dagens navn for å finne en gave. En allianse er en union mellom to parter og symboliseres blant annet med ringer og det å holde hender. Et ektepar gir hverandre ofte allianseringer med diamanter på denne dagen.

Et kunstverk som symboliserer enheten som ekteparet er, vil være en kreativ gave som minner paret om denne dagen.

Symbolisert blant annet ved ringer og å holde hender

En gave som er ment for å glede andre behøver hverken koste penger eller være avansert. Ditt ønske om å vise paret omsorg og oppmerksomhet på dagen vises uavhengig om du velger å gi en selvplukket bukett eller en kjøpt bukett med blomster. Paret vil uansett sette pris på din omtanke på deres spesielle dag!

Opplevelsesgaver er populære gaver å gi. Dette er gaver som gir paret muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen og skape nye minner. En konsert, en piknik, en snøscootertur, et matlagingskurs eller vinsmaking – enhver opplevelse vil være med på å gi paret noe felles som de kan bygge videre på.

Fem flotte gavetips til feiringen