Fem flotte gaver til turkisbryllupet – 21 års bryllupsdag!

Fem flotte gaver til turkisbryllupet – 21 års bryllupsdag!

Par som feirer 21-års bryllupsdag
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Enten det er nære venner, en bror, søster eller en arbeidskollega som feirer bryllupsdag, er det koselig å gi en liten oppmerksomhet. Vi hjelper deg med å finne en liten, eller stor, gave til ekteparet som feirer 21 års bryllupsdag!

Det blir stadig mer vanlig å feire bryllupsdagen hvert år og flere velger å feire med venner og familie. Tidligere har tradisjonen vært å feire hvert femte år, eller kanskje så sjelden som hvert tiende år. Men i dag regnes feiringen av bryllupsdagen som et viktig verktøy i et ektepars arbeid for å bevare et godt ekteskap og et kjærlig forhold.

På mange måter blir det stadig viktigere å sette av tid til hverandre på denne dagen for å minnes på at man er hverandres viktigste partner i en ellers travel hverdag.

Tradisjonen har vært å feire hvert femte år

Skal du gi en gave til feiringen av et vennepars turkisbryllup, må du velge hvor mye penger du vil bruke. Det kommer ofte an på hvor nært forholdet ditt er til paret, og om de velger å invitere til fest eller ei.

Hva som er en perfekt gave til feiringen av de ulike bryllupsdagene kommer helt an på personligheten og livet til paret som feirer. Vi har samlet fem av våre beste forslag nedenfor, samt gir deg generelle tips på gaver alle blir glad for. Du kan også finne mange flere tips i vår fulle liste over flotte presanger til bryllupsdager.

Hvilken oppmerksomhet passer til 21 års turkisbryllup?

Turkisbryllup er ofte en dag paret feirer på tomannshånd, men alle setter pris på å bli husket. En liten gave til denne bryllupsdagen vil glede ekteparet og vise at du bryr deg om dem, og gjøre dagen litt ekstra spesiell. Gaven behøver ikke være stor eller dyr for å glede. En selvplukket bukett med blomster er flott til de som elsker naturen. Eller hva med en dessert, eller en flaske med bobler, som paret kan nyte sammen i løpet av bryllupsdagen?

Bryllupsdag vil glede paret

Ofte setter man stor pris på å få oppleve noe nytt sammen når man har vært gift i over tjue år. Derfor vil et gavekort på en opplevelse vært en fantastisk gave. Den vil gi paret kvalitetstid, minner og felles utfordring. Hva med et klatrekurs?

Noen av våre gaveforslag til paret