Den perfekte gave til 20 års bryllupsdag, porselensbryllup!

Den perfekte gave til 20 års bryllupsdag, porselensbryllup!

Alle er glade for å være med og feire porselensbryllup
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

For et ektepar er feiringen av bryllupsdager en viktig og koselig tradisjon, og for mange er tyve års bryllupsdag den første store markeringen de arrangerer. De har fått en stor omgangskrets med venner og familie, og inviterer gjerne alle i selskap for å feire porselensbryllupet!

Det er som regel en fantastisk feiring med mye moro og latter, mimring og muligheten for nye vennskap og minner. Som gjest i dette selskapet får du ta del i kjærligheten mellom to personer, noe som er en vakker ting i seg selv!

Tenk på stedet selskapet vil være i

Dersom invitasjonen ikke sier noe om kleskoden for selskapet, må du vurdere hva du mener passer selv. Dersom du ønsker noen gode forslag, har vi skrevet en artikkel om kjoler til bryllup som du kan lese igjennom. Tenk over lokalet selskapet skal være i, samt personlighetene til ekteparet, når du vurderer antrekket.

En gjennomtenkt gave må skaffes og kan være det som tar lengst tid. Som hovedregel anbefaler vi at man ikke kjøper personlige gaver da de kan slå feil ut. Det finnes selvfølgelig unntak fra regelen! Kjenner du paret svært godt, og du vet akkurat hva passer til dem, kan en personlig gave absolutt være fantastisk å få! Er du derimot litt mer i tvil om gaven gir vi deg noen ideer nedenfor, samt noen tanker du kan ta med deg når du leter etter den perfekte bryllupsdagsgaven.

En perfekt gave til 20 års porselensbryllup

Da paret giftet seg for tyve år siden, ønsket de seg en hel del praktiske ting som vinglass, servise, kjøkkenmaskin eller andre husholdningsartikler. Eller kanskje de ønsket seg bidrag til større ting som møbler eller til og med bolig. Nå som de har vært gift et par tiår, har de mest sannsynlig etablert et hjem med det de trenger.

Dersom paret ikke kommer med ønsker, anbefaler vi å kjøpe gaver som skaper luksus i hverdagen. Dette kan være alt fra forbruksvarer av god kvalitet som paret normalt sett ikke unner seg, eller ulike opplevelser som paret kan nyte sammen. En opplevelse, enten det er flytetank eller en helt spesiell middag, vil knytte paret nærmere og bidra til kvalitetstid.

Lykkelig par bryllupsjubileumsfeiring

Dersom du ønsker å gi noe som er for dyrt for din lommebok, er spleiselag en god ide. Ta kontakt med andre gjester og gi en felles og dyrere gave. Ta gjerne en titt på alle våre gavetips til bryllup her, om du ikke finner den perfekte gaven i listen under.

En kreativ gave kan baseres på at bryllupsdagene har ulike navn, og 20 års bryllupsdag heter porselensbryllup. Et vakkert fat i porselen eller en dag for å male egne porselenskurs, er flotte gaver som for alltid vil minne paret på nettopp denne dagen.

Fantastiske gaver til ekteparets jubileum