Hva kan du gi i gave til bomullsbryllup –  2 års bryllupsdag!

Hva kan du gi i gave til bomullsbryllup –  2 års bryllupsdag!

Vanligvis en rolig og uformell atmosfære
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

De første bryllupsdagene et ektepar feirer er svært romantiske og preget av mimring om bryllupet. Inviteres det til en sammenkomst, er det som regel en rolig og uformell atmosfære rundt feiringen. Mange velger å ha private feiringer av bryllupsdagene på tomannshånd, men det betyr ikke at det ikke er koselig å få en oppmerksomhet.

Ulike gaver som blir satt pris på av de fleste

Enten du er invitert til en sammenkomst for å feire bomullsbryllupet, eller bare ønsker å gi en oppmerksomhet til noen på deres 2 års bryllupsdag, har vi fine tips til deg om ulike gaver som settes pris på av de fleste. Du kan også lese vår fullstendige liste over våre beste gavetips her, om du ønsker flere ideer.

Et selskap eller sammenkomst i anledning denne bryllupsdagen er som regel ganske uformell og krever bare et pent antrekk og et godt humør. Kleskoder for bryllupsfeiringer kan være så mangt, og vi har skrevet en artikkel om kleskoder, med gode råd, som du kan lese her.

Hva vil paret sette pris på i gave?

Man velger som regel å kjøpe dyrere gaver til de litt større bryllupsjubileene, de runde tallene, og litt rimeligere gaver til de øvrige. Når du skal velge en gave, tenk over hva paret ønsket seg til bryllupet. Hva mangler de av det de ønsket seg for to år siden? Kan du kjøpe noe som passer inn i serviset de sparer på?

Noe som passer inn i serviset

Dersom du er usikker, eller det de trenger ligger utenfor din beløpsgrense, har vi noen andre tips til deg. De fleste vil sette stor pris på å kjenne på luksusfølelsen! Ekstra gode forbruksvarer som paret kan kose seg med i hverdagen er supre gaver! Bidrag til reiser og opplevelser er også noe som gjør at paret kan tilbringe kvalitetstid sammen og skape nye minner.

En gave som baserer seg på bryllupsdagens navn er alltid et alternativ. To års bryllupsdag kalles bomullsbryllup. Hva med myke og gode morgenkåper som bidrar til luksusfølelsen?

Gode tips til gaver til mann og kone