De beste gavene å gi til 19 års bryllupsdag: granatbryllup!

De beste gavene å gi til 19 års bryllupsdag: granatbryllup!

Bryllupsdager er også viktig
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Tradisjoner er koselige, og viktige å opprettholde. Feiringen av bryllupsdagene er dessuten et viktig verktøy for å vedlikeholde kjærligheten to personer deler. På bryllupsdagen vier ekteparet hverandre litt ekstra oppmerksomhet, tilbringer noen timer med kvalitetstid sammen og kan mimre tilbake på bryllupet og hvorfor de valgte hverandre.

Er du invitert i selskap for å feire granatbryllupsdagen, må du finne et egnet antrekk. Antrekket må vurderes på bakgrunn av hvor stort selskapet skal være og hvor det holdes, hva slags personer ekteparet er og om det har kommet noen antydninger om kleskode. Trenger du gode råd og tips til antrekk kan du lese vår artikkel om kleskoder her.

Hva slags mennesker ekteparet er

Enten du skal være gjest i noen kjæres feiring av nitten år bryllupsdag, eller bare har lyst til å gi en oppmerksomhet, kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven. Vi anbefaler generelt at man styrer unna personlige gaver om man ikke kjenner paret særdeles godt. En gave til bryllupsdag skal jo passe begge partene av ekteparet og en personlig gave kan slå feil ut.

Nedenfor går vi gjennom noen generelle råd som passer til alle, uavhengig av hvilken bryllupsdag det gjelder. Vi har dessuten plukket ut noen av våre beste forslag til gaver for akkurat 19 års bryllupsdag. Skulle du ønske flere tips til presanger, finner du vår komplette liste over fantastiske gaver til brudepar her.

Hva skal du finne på i gave til parets dag?

Gaven du gir må være gjennomtenkt, komme fra hjertet og være tilpasset personene som mottar den. Tenk over parets interesser, jobber og hverdag. Hva liker de å gjøre sammen, og hvor hektisk er deres liv? Har de barn som trenger barnepass? Er økonomien slik at de har råd til å kjøpe det de ønsker seg? Kan de for det meste gjøre det de vil, eller er økonomien stram så de kunne trengt bidrag til noe? Vet du om de sparer på, eller til, noe spesielt?

Parets interesser, jobb og hverdag

Alt dette kan du tenke over når du leter etter den perfekte gaven. Generelt vil alle par sette pris på tid sammen, så en opplevelse eller en reise er flott å få. Hva med en opplevelse paret ikke ville ha unnet seg selv? Valgene her er mange og ulike – teater, konserter, unike middagsopplevelser, klatretur, flytetank, spa – tenk bredt og unikt!

Andre gaver som de fleste setter pris på er ekstra gode forbruksvarer. Disse gir en luksuriøs følelse i en ellers hektisk hverdag og kan gi overskudd og positiv energi til paret. Hva vil gi paret det lille ekstra, det som akkurat dette ekteparet vil nyte og føle er luksus?

Noen av våre beste gavetips til bryllupsdagen